Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

İLKADIMLILAR’A TEŞEKKÜR!

Samsun’da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İlkadım Belediye Başkanlığı görevini devralan İhsan Kurnaz’ı makamında ziyaret etti. Karaaslan, İlkadımlılar’a destekleri için teşekkür etti

İLKADIMLILAR’A TEŞEKKÜR!
REKLAM ALANI
28 Nisan 2024 16:14 | Son Güncellenme: 28 Nisan 2024 17:07

Samsun’da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın ‘Teşkilat Değerlendirme Toplantısı’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da, program sonrası İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı makamında ziyaret etti.

‘BİZE DÜŞEN NE VARSA…’
İhsan Kurnaz’ın başkanlığının İlkadım için bir kazanım olduğunu ifade eden Çiğdem Karaaslan, “Samsun’un en büyük ilçesi İlkadım’a gelmekten ve belediye başkanlığı makamını ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. AK Parti Belediyeciliği ile İlkadım ilçemiz gelişerek daha da büyüyecek. İhsan Başkanımıza Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Ankara’da çözümlenecek ne varsa yapmaya hazırız. Yolunuz açık olsun, yolumuz açık olsun” dedi.

SAMSUN İÇİN HEP BİRLİKTE
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ziyaretin, İlkadımlı hemşerilerimizin beklentileri ve menfaatleri doğrultusunda yapıcı bir diyalog ve i şbirliğini güçlendireceğine inanıyorum. Milletvekillerimizin desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Ankara’da, Genel Başkan Yardımcılarımızın ve milletvekillerimizin varlığı bize büyük güç katıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için, Samsunumuz için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Ziyarete AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Recep Kemal Certel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap da katıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.