Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

İMAM BABANIN BÜYÜK ACISI!

Samsun’da şehit polisin cenaze namazını babası kıldırdı, sonra tabutuna sarılıp ağladı

İMAM BABANIN  BÜYÜK ACISI!
REKLAM ALANI
22 Kasım 2021 14:06

Trabzon’da ‘dur’ ihtarına uymayan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın cenaze namazını emekli imam olan babası İlyas Ceylan Kıldırdı. Acılı baba, helallik istedikten sonra oğlunun tabutuna sarılarak ağladı.

 

ALAÇAM’DA CENAZE TÖRENİ
Trafik/asayiş uygulaması yaptığı sırada dur ihtarına uymayan sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın naaşı dün Trabzon Valiliği önünde yapılan törenin ardından Samsun’a getirildi. Şehit Ceylan için sabah saatlerinde Alaçam ilçesi Göçkün Mahallesi’ndeki baba ocağında helallik alındı. 3 çocuk babası şehit Yusuf Ceylan’ın baba ocağında alınan helalliğin ardından cenaze Alaçam Merkez Sadi Bey Camisi’ne getirildi.

HELALLİK İSTEDİ, TABUTA SARILDI
Öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Şehidin babası İlyas Ceylan, müftü ve Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya oğlunun cenaze namazını kıldırıp, kıldıramayacağını sordu. İzni aldıktan sonra cübbesini ve sarığını giyen baba İlyas Ceylan, oğlunun cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından helallik isteyen Baba Ceylan, “Allah’ın muhterem kulları, şehit oğlum için uzaktan ve yakından buraya teşrif edip geldiniz. Haklarınızı helal edin. Allah dualarınızı kabul eylesin. Allah, sizlerin ve çoluk çoğunuzu her türlü kötülükten, hastalıktan muhafaza eylesin. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Baba Ceylan helallik istedikten sonra oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Cenazede, Şehit Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın eşi Havva, annesi Hamide, kızları Elif Sena, Eslem ve Melih Nare Ceylan da gözyaşlarına hakim olamadı. Cenazeye ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, protokol üyeleri, aile yakınları ve Alaçamlı hemşehrileri katıldı.

Şehidin cenazesi, Alaçam Merkez Sadi Bey Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Göçkün Mahalle Mezarlığına defnedildi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.