Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘İMKANSIZ DEĞİL!..’

Başkan Yıldırım, “Samsun şehri olarak kesinlikle Süper Lig özlemi ile yatıp kalkıyoruz. Bu başarıya en aç takımlardan birisi biziz” dedi

‘İMKANSIZ DEĞİL!..’
REKLAM ALANI
24 Mart 2022 21:07

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı 55’inci Dakika Programı’nda Salim Yıldız’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ligde şampiyonluk için umutlarının devam ettiğini söyledi.

BANDIRMA MAÇIYLA YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Başkan Yıldırım, “Samsun şehri olarak kesinlikle Süper Lig özlemi ile yatıp kalkıyoruz. Bu başarıya en aç takımlardan birisi biziz. İstiyoruz ki Bandırmaspor maçı ile birlikte yeni bir başlangıç yapalım. Bu heyecanı ve mutluluğu tüm şehre tattıralım, stadı doldurup takımı destekleyelim. Ligin ilk yarısında Bandırma deplasmanında çok talihsiz 2 gol yemiştik. O maçı hiç unutamıyorum. Şimdi oynayacağımız maç o maçın rövanşı olacak. Ligin geri kalan bölümüne baktığımızda sıralamada üstümüzde olan takımlarla karşılaşacağız. Onları yendiğimizde ilk 6 garanti olacak” dedi.

BU LİGDEN BERABER OLURSAK ÇIKARIZ
Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, daha sonra şunları söyledi:

“Bizim B planımız play-off. Ona garanti olarak bakıyorduk. Ben bu takımın ölüsü şampiyonluğa oynar dedim. Bize inanmayanlar oldu. Özellikle Samsunspor kulübünü kötülemek isteyenler oldu. Neden yapıldı bilmiyorum ama bu durum oyuncularımızın moralini bozdu. Oyuncularımız sosyal medyayı, taraftarı takip ediyor. Maalesef bunun etkisi sahaya da yansıdı. Şimdi artık Bandırmaspor maçı ile yeni bir sayfa açalım dedik. Biz birlikte başaracağız, birlikte yükseleceğiz. Bunu hep söylüyoruz.” İLK İKİ ŞANSIMIZ BİLE OLABİLİR İnşallah bu sene o sene olacak diyoruz. Kalan iç sahadaki 4 maçımızda eğer taraftarımız bizi tam olarak desteklerse inanıyorum ki bu takımın oyuncuları bu desteğe karşılık verecekler. Şampiyon olmak belki zor ama hala ikinci olma şansımız var. Kalan 9 maçı kazanmamız halinde neler olur bilinmez. Bundan sonra bizim gaza basmamız lazım. Burada yetenekli olmaktan çok, başarıya kim daha aç, kimin daha fazla ihtiyacı var o takımlar ilk 6’da olacak.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.