Dolar 32,5206
Euro 34,7471
Altın 2.497,08
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

İMZA GÜNÜ!

Samsun’da, yazar ve belgeselci kimliği ile de tanınan Atakum Belediye Başkanı Atilla Küçükala, yeni kitabı için ‘İmza Günü’ düzenledi

İMZA GÜNÜ!
REKLAM ALANI
29 Ağustos 2022 19:08

Samsun’da Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala, yeni eseri İpini Çöz Dilindeki Güneşlerin adlı kitabı için İmza Günü ve Dinleti programı düzenledi.

EFLATUN KAFE’DE BULUŞMA
Atakum İlçesi’nde Eflatun Kitap Kafe’de gerçekleştirilen İmza Günü ve Dinleti etkinliğinde Atilla Küçükala, yeni kitabı İpini Çöz Dilindeki Güneşlerin’i tanıttı ve okurları için imzaladı. Kırkiki, Devrim Sanat, Öyküşiir, Aykırı Sanat, İnsancıl ve Edebiyat Nöbeti dergilerinde şiirleri yayımlanan Atilla Küçükala, yeni kitabını okuyucularıyla buluşturmanını mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

BELGESELLERE DE İMZA ATTI
Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala, üniversite yıllarında Kırkiki Dergisi yazı işleri müdürlüğü ve yayın yönetmeniliği yaptı. İZ tv’de yayımlanan ve 2006 yılı en iyi belgesel ödüllü ‘Sığlanın Gözyaşları’, ‘Datça Bozburun Rüzgarlı Diyarlar’ ve proje belgeseli olan ‘Kaçkarlar Dört Mevsim’ belgesellerinde uzmanlık da yaptı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.