Dolar 32,5093
Euro 34,9403
Altın 2.433,27
BİST 9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER!

Samsun’un Atakum İlçesi’ndeki 2 TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada sonrası tam bir can pazarı yaşandı. Sıkışan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER!
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2021 15:13

Samsun’da tırın bir başka tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında tırın içinde sıkışan sürücüsünü kurtarmak için zamanla yarışıldı. Sağlık ekipleri sadece kolu dışarı çıkan sürücünün parmak ucundan kalp atışı tespit edip serum takarak ilk müdahaleyi yaparken, itfaiye ekipleri de sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu.

ARIZALI TIR’A ARKADAN ÇARPTI
Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu Gürgendağı mevkisinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Ali Dip idaresindeki 68 ABL 497 çekici ve 68 BA 144 dorse plakalı TIR, arıza nedeniyle yolun sağ şeridince duraklayan Hayrettin Bildirici yönetimindeki 977 FUA 17 Kazakistan plakalı çekici ve 12 BKA 17 dorse plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada TIR sürücüleri Hayrettin Bildirici (49) ile Ali Dip (53) yaralandı. TIRsürücüsü Ali Dip aracın içinde sıkıştı. Kaza yerine ambulans, bölge trafik polisi, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

CAN PAZARI YAŞANDI
TIR sürücüsü Ali Dip’in sadece kolu dışarıda kaldı, bedeni ise araç içinde sıkıştı. Sağlık ekipleri ilk önce parmak ucundan kalp atışını tespit etti. Sürücünün yaşadığının anlaşılması üzerine serum takarak ilk yardıma başladı. Adeta can pazarının yaşandığı kurtarma mücadelesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Kaza Kırım ve Kurtarma ekipleri TIR’ın demir aksamlarını keserek sürücünün sıkıştığı yerden kurtarılmasını sağladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Kazadan 1 saat sonra sıkıştığı yerden kurtarılan Ali Dip ile diğer TIR’ın sürücüsü Hayrettin Bildirici 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Dip yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.