Dolar 32,5515
Euro 34,8962
Altın 2.426,31
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

İnşaatı Biten Camide İlk Cuma Namazı Kılındı

Samsun Bafra ilçesinde inşaatı biten camide, yapılan açılış töreni ile ibadete açıldı.

İnşaatı Biten Camide İlk Cuma Namazı Kılındı
REKLAM ALANI
4 Mart 2016 21:09 | Son Güncellenme: 4 Mart 2016 21:12

Balıklar Mahallesinde hayırseverlerin destekleri ile yapımı biten ve ibadete açılan bin 500 kişilik Mehmet Akif Camii geniş bir katılım ile ibadete açıldı.

Bafra ilçesine bağlı Balıklar mahallesinde inşaatı biten Mehmet Akif Cami açılışına, Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Hakan Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, Oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Balıklar Mahallesi Muhtarı Turan Türk, “Balıklar mahallemizde ibadete açacağımız Mehmet Akif Camisinin mahalle ve çevre mahalle halkına hayırlı olmasını dilerim. İnanın camimizin inşaatında çok uğraşlar verdik, benden önceki muhtarımız Aziz İslam’ın ve beraberindekilerin de büyük emekleri var. Hepsinden Allah razı olsun. Camimizi ibadete açmanın mutluluğunu bizlerin yaşadığı gibi camimize emekleri geçen hayırseverlerde mutluluk içinde. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Balıklar Mahallesine kazandırılan muhteşem eserin hayırlı olmasını söyleyen, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Balıklar mahallesine çok güzel ve mahalle halkını ve diğer çevre mahalle sakilerini ibadette ağırlayacak büyük bir cami olmuş. Caminin yapımından bu yana emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

Samsun İl Müftsü Veysel Çakı ise yaptığı konuşmasında, “Bafra’da çok güzel ve büyük bir caminin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Muazzam bir cami mahalleye kazandırılmış. Allah herkesten razı olsun. Katkıda bulunan muhtarlarımıza, mahalle halkına çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından, protokol üyeleri caminin açılışını yaparak ibadete açtı. Protokol cami arkasında inşaatına yeni başlanan Kuran kursu inşaatının temel atma törenini de yaparak, Mahalleye hayırlı olmasını diledi.

 

Açılış programı yapılan ikramların ardından, okunan ilahiler ve Aktekke İhsaniye Kuran Kursu öğrencilerinin semazen gösterimi ardından son buldu.

IMG_9365 IMG_9370 IMG_9373

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.