Dolar 32,5023
Euro 34,9545
Altın 2.429,94
BİST 9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Iskra Lawrence şovunu yaptı!

Iskra Lawrence, en çok kazanan büyük beden modeller arasında yer alıyor. Büyük beden manken Iskra Lawrence, bir bikini markası için objektiflere poz verdi.

Iskra Lawrence şovunu yaptı!
REKLAM ALANI
27 Kasım 2018 20:55

Miami sahillerinde Iskra Lawrence rüzgarı esti. Neşeli halleri ile dikkat çeken Lawrence, 2 farklı mayo modeli ile defalarca poz verdi.

Moda dünyasında son yıllarda giderek yükselen bedensel pozitivizmin öncülerinden olan Iskra Lawrence tanıtım yüzü olduğu bikini ve mayo firmasının katalog çekiminde görüntülendi.

Miami plajında çeşit çeşit mayo ile poz veren 28 yaşındaki Lawrence, çekim aralarında kamera arkası ekiple şakalaşmayı da ihmal etmedi.

Kariyerinin ilk döneminde fazla kilolu olduğu için başvurduğu moda firmalarından geri çevrilen Lawrence, Instagram sayesinde hayalini kurduğu meslege kavuştu.

Kalıpların dışında ya da çok zayıf olmadan da modellik yapılabileceğini kanıtlayan Lawrence, sosyal medya hesaplarında da birçok meslektaşının aksine pozlarını hiç photoshop uygulamasından geçirmeden paylaşıyor.

Iskra Lawrence, kadınlara her beden ölçüsünde mutlu olabileceklerini ve bunu hak ettiklerini ifade eden mesajlar veriyor.

REKLAM ALANI