Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

İŞTE ŞAMPİYONLAR!

Samsun’un ev sahipliği yaptığı Kulüplerarası Türkiye Trampolin Şampiyonası sona erdi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Dereceye giren takım ve sporcularımızı tebrik ederim” dedi

İŞTE ŞAMPİYONLAR!
REKLAM ALANI
10 Nisan 2023 16:28

Kulüplerarası Türkiye Trampolin Şampiyonası, 10 takımdan 120 sporcunun katılımıyla Samsun’da sona erdi. 10 kulüp ve 120 sporcunun yarıştığı Türkiye Trampolin Şampiyonası, Canik Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi. Yapılan yarışmaların ardından dereceye giren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi.

İL MÜDÜRÜ DERECİ’DEN TEŞEKKÜR
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Samsun’da Cimnastik Federasyonu tarafından, Cimnastik Trampolin Türkiye Şampiyonası organize edildi. Toplamda 120 sporcu 10 kulüp katıldı. Özellikle trampolin cimnastiği ile ilgili hocalarımızın ve sporcularımızın çok başarılı olduğunu biliyoruz. İzleyici vatandaşlarımızın da burada olması ile birlikte bizlere bu güzelliği yaşattığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bütün antrenörlere ve sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Yarışmaların sonunda dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç, Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Hasan Birol Yalçın, Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Cumhur Özçelik, Cimnastik Samsun İl Temsilcisi Salih Meriç, Yarışma Yönetmeni Rıfat Çağdaş Keskür, Uluslararası Hakem Prof. Dr. Hakan Ünal ve Milli Hakem Semih Sığırcı takdim etti.

Dereceye giren takımlar;

BÜYÜK KADINLAR
1. Bornova BLD. G.S.K
2. Demir C.S.K
3. İzmir Ege Kültür G.S.K

BÜYÜK ERKEKLER
1. Şavkar C.S.K
2. İzmir Ege Kültür G.S.K
3. İzmir B.Ş BLD. S.K

GENÇ KADINLAR
1. Samsun Cimnastik S.E.M G.S.K
2. Pema Koleji G.S.K

GENÇ ERKEKLER
1. Bolu C.S.K
2. Bolkar C.S.K
3. İzmir B.Ş BLD. S.K

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.