Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hacınabi Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan ALKAN azaları ile bir araya geldi

İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
REKLAM ALANI
24 Şubat 2019 15:46 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2019 19:08

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde gerçekleşecek olan Mahalle Muhtarlığı seçimlerinde Hacınabi Mahallesi Muhtar Adaylığını ilan eden ve vatandaşlar tarafından çokça sevilen Ramazan Alkan güçlü aza kadrosuyla birlikte geçtiğimiz gün istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Azalardan Alkan’a tam destek

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde ve mahallesinde çokça sevilen Hacınabi Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan ALKAN, güçlü aza kadrosuyla birlikte geçtiğimiz gün istişare toplantısında bir araya geldi. Gerçekleşen istişare toplantısına genç Muhtar Adayı Ramazan Alkan’nın yanı sıra güçlü aza kadrosunda yer alan Alev ATMACA, Selma ATMACA, Soner ÖZCAN, Hasan BAYRAK,  İsmail AKSU, Hidayet ÇİFTÇİ istişare toplantısına katılım sağladı.

Muhtar Adayı Ramazan ALKAN, “İnşallah mahalle sakinlerimin de onayı ile mahallemin muhtarı olacağım”

Gerçekleşen istişare toplantısında konuşma yapan Hacınabi Mahallesi Muhtar Adayı, Ramazan ALKAN “Bugün burada azalarım ile birlikte istişare toplantısı için bir araya geldik. Hacınabi Mahallesi’ni güzelleştirmek için, sorunları çözüme kavuşturmak için, projelerimizi ve çalışmalarımızı bu toplantıda gerçekleştirdik. İnşallah mahalle sakinlerimin de onayı ile mahallemin muhtarı olacağım” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.