Dolar 32,3804
Euro 34,7367
Altın 2.400,13
BİST 10.168,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İYİ PARTİ ATAKUM ADAYI ADEM BEKTAŞ!

Samsun’da, İYİ Parti’nin Atakum Belediye Başkan Adayı’nın Adem Bektaş olduğu kesinleşti

İYİ PARTİ ATAKUM ADAYI ADEM BEKTAŞ!
REKLAM ALANI
6 Şubat 2024 15:52

Samsun’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Atakum Belediyesi’nde seçim yarışı iyice kızıştı. Bir dönem AK Parti’den Atakum Belediye Başkanlığı yapan Adem Bektaş, İYİ Parti’nin belediye başkan adayı oldu.

GÖRÜŞMELER SONA ERDİ
AK Parti’de Özlem Maraş’ın belediye başkan adayı olarak açıklanmasının ardından Adem Bektaş ile İYİ Parti yöneticileri arasında yapılan görüşmelerin de sona erdiği, Adem Bektaş’ın İYİ Parti Atakum Belediye Başkanı olarak belirlendiği öğrenildi.

GENEL MERKEZ AÇIKLAYACAK
İYİ Parti Genel Merkezi’nin Adem Bektaş’ın adaylığını resmi olarak açıklaması bekleniyor.

ADEM BEKTAŞ KİMDİR?
1964 yılında Samsun’ da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun’ da yaptı. 1987 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bölümü’nden mezun olarak Samsun’ da serbest mimarlık yaptı. AK Parti kurucu üyesi olan AK Parti’de Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2004 -2009 yıllları arasında AK Parti Atakum Belediye Başkanı olarak görev yaptı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.