Dolar 32,5636
Euro 34,6979
Altın 2.418,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

İYİ Parti Lideri Meral AKŞENER SAMSUNLULARLA BULUŞTU!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMDEF) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti

İYİ Parti Lideri Meral AKŞENER SAMSUNLULARLA BULUŞTU!
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2021 18:40

Samsun’un il, ilçe ve köylerinin kalkınmasına katkıda bulunmak için büyük bir güçbirliği (kamuoyu) oluşturmak, şehrin tanıtımını yaparak ve hemşeriler arasındaki yardımlaşma ve dayanışma koordinasyonunu sağlamak amacıyla İstanbul’da kurulu bulunan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu’nun(SAMDEF) yöneticileri, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

METİN ŞENEL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Ziyaretle ilgili olarak İYİ Partiden yapılan açıklamada, Genel Başkan Meral Akşener’in kendisine nezaket ziyaretinde bulunan SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel ve Yönetim Kurulu üyelerini genel merkezde kabul ederek bir süre görüştüğü belirtildi.

ERHAN USTA’YI DA ZİYARET ETTİLER
SAMDEF Heyeti, Meral Akşener ziyaretinde kendilerine eşlik eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Samsun Milletvekili Erhan Usta ile de bir araya geldi. Erhan Usta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek resmi twitter hesabında, “Genel Başkanımızı ziyareti sonrasında bizleri de ziyaret eden SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel’e, Federasyon yöneticilerine, değerli hemşerilerimize çok teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.