Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

İYİ Parti Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın 2.si gerçekleştirildi.

Gerçekleşen Çalıştay’da, Samsun İYİ Parti meclis üyelerinden Ayhan Ayvaz, Mehmet Aydın ve Av. Fikret Can Demir konuşma gerçekleştirdiler.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın 2.si gerçekleştirildi.
REKLAM ALANI
6 Ocak 2020 19:44 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2020 19:59

Başta il merkezi olmak üzere İYİ Parti tüm ilçe belediyeleri, Büyükşehir belediye meclis üyeleri ve ilçe belediye meclis üyeleriyle birlikte çalıştay gerçekleştirdiklerini açıklayan meclis üyeleri yaptıkları konuşmada; “Genel Merkez Yerel Yönetimler çalıştayı kapsamında İYİ Parti tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımızla birlikte hem il genel meclis üyelerimiz hem de belediye meclis üyelerimizle istişare ve değerlendirme toplantıları gerçekleştirdik. Yerel yöneticilerimiz, encümenlerimiz ve teşkilatlarımızla, tecrübe ve bilgi paylaşımından tasarruf ve şeffaflığa, belediye başkanlarımızın seçim döneminde gündeme aldıkları projelerin aşamasından bütçe giderlerine, Büyükşehir belediye meclis ve ilçe belediye meclis üyelerimizin istek ve taleplerinden, karşılaştıkları sorunlara kadar tüm konular titizlikle ele aldık. Başarılı belediyecilik ve yerel yönetimlerin ortaya konulabilmesi, halkla ilişkiler belediyeciliği konularında da istifade ettiğimiz sorun ve taleplerine yönelik ciddi çalışmalar yaparak bir yol haritası çıkarmamız, Samsunumuzun gelecek perspektifi açısından son derece önemli.” ifadelerini kullandılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.