Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

İYİ Parti’den farkındalık için 5 bin maske

İYİ Parti Bafra İlçe Teşkilatı Bafra Atatürk Bulvarı’nda maske takmanın önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için 5 bin maske dağıttı.

İYİ Parti’den farkındalık için 5 bin maske
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2020 16:48 | Son Güncellenme: 6 Temmuz 2020 16:58

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, “Bizler de bu konuda halkımızı bilinçlendirmek için, tek kullanımlık maske yerine yıkanabilir ve anti bakteriyel olmak üzere 5 bin tane maske yaptırdık. Ve halkımıza bunları dağıtmak ve farkındalığımızı göstermek için bugün böyle bir program düzenledik.” diye konuştu.

200 BİNDEN FAZLA KİŞİ ETKİLENDİ
Maske dağıtımı sırasında konuşan İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, “ Ülkemizde ve dünyada yaşanan Covid-19 Salgını devam etmektedir. Bu salgından etkilenen 200 binden fazla vatandaşımız oldu. Bu salgından 5 binden fazla vatandaşımız yaşamını yitirdi. Salgının hepimizin sağlık, sosyal ve ekonomik hayatımıza olumsuz sonuçları oldu, hala da bu sonuçlar devam etmektedir.
Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulu Üyelerimizin açıklamalarına baktığımızda, bu salgının devam ettiğini, 2. Dalganın gelebileceğini görüyoruz. Yaz dönemlerindeki rahatlamaların bize sonbahar ve kış aylarında olumsuz yansımaları olabileceğini düşünüyoruz. Zaten ekonomik anlamda ve psikolojik anlamda birçok sorunlar yaşıyoruz. Bu sorunların tekrarlanmaması ve büyümemesi için herkesin tedbirli olması gerekmektedir.” dedi.

AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK
Konuşmasının devamında Yılmaz, “İyi Parti Teşkilatı olarak ta bu kaygıya parmak basıp, bir farkındalık olarak maske kullanımını teşvik amaçlı bir program yapalım istedik. Maske temin konusunda halkımız zaten sıkıntı yaşamıştı ve Hükümet bu konuda sınıfta kalmıştı. Bizler de bu konuda halkımızı bilinçlendirmek için, tek kullanımlık maske yerine yıkanabilir ve anti bakteriyel olmak üzere 5 bin tane maske yaptırdık. Ve halkımıza bunları dağıtmak ve farkındalığımızı göstermek için bugün böyle bir program düzenledik. Daha önce pandemi sürecinde kan stoklarımızın azaldığı ramazan ayında yine halkımızın yanında olarak, “İYİLİK BİZİM DAMARLARIMIZDA VAR” adlı kan bağışı programı düzenlemiştik. Bugün de pandeminin etkisini azaltmak ve halkımızı maske kullanımına teşvik amaçlı “İYİ BİR YAŞAM İÇİN” adlı bu farkındalık programını düzenledik. Bafra’da bundan önce her konuda nerede bir iyilik var, nerede bir yol gösterme var, nerede bir çözüm üretme varsa, bunda mutlaka iyi parti teşkilatının ayak izleri vardır ve bundan sonra da olacaktır.” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN MİLLETİN YANINDAYIZ
İYİ Parti olarak, her zaman milletin ve devletin yanında olacaklarının altını çizen Yılmaz, “İyi parti teşkilatı olarak, Bafra’da Samsun’da ve Türkiye genelinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olacağız. Buradan pandemi sürecinde canla başla mücadele eden Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.” Diye konuştu.

Haber: Asel Sema Uğurlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.