Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

İYİ Partililer LÖSAM’da!

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı yöneticileri Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği’ni(LÖSAM) ziyaret etti

İYİ Partililer LÖSAM’da!
REKLAM ALANI
24 Aralık 2020 19:48

İyi Parti Atakum İlçe Başkanı Av.Selen Gülhan Çam, beraberinde Teşkilattan Sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı Uğur Şahin, Kadın ve Aile Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nur Kalyoncu, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri Özlem Danışman ve Av.Fikret Can Demir ile birlikte ilçede bulunan LÖSAM’ı ziyaret etti.

BİR NEBZE OLSUN DESTEK
Ziyaret hakkında bilgi veren Av. Selen Gülhan Çam, “Bizim en değerli varlığımız çocuklarımız. Buradaki çocuklar bizim, hepimizin geleceği. Biz geleceğimizi ziyaret ettik, geleceğimize yardım yaptık. LÖSAM, 90-100 aileye ücretsiz, tamamen gönüllülük esasına dayalı bir hizmet veriyor. Bizler de elimizi taşın altına koyup burada hasta çocuklarımıza hizmet için çalışan arkadaşlarımıza bir nebze olsun destek olduk. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

LÖSAM’DAN TEŞEKKÜR
LÖSAM Başkanı Sema Danışmaz ise, ”İyi Parti kurulduğu günden bu yana bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Ne zaman yardım çağrısında bulunsak hemen yanımızda oldular. Dost sadece iyi günde değil kötü günde belli olur şiarı ile hareket eden İyi Parti Atakum İlçe Başkanlığı ailesine ve İlçe Başkanımız Av.Selen Gülhan Çam Başkanıma çok teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.