Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Jandarmadan huzur ve güven operasyonu

Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından ‘huzur ve güven’ uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada birçok aranan şahıs ve suç unsuru yakalandı.

Jandarmadan huzur ve güven operasyonu
REKLAM ALANI
27 Ekim 2019 13:14

Ülke genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü ile müşterek olarak Samsun İl Jandarma Komutanlığınca huzur ve güven uygulaması icra edildi. 282 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada iş yerleri, binalar ve sokaklarda aramalar yapıldı. Yapılan uygulamada çeşitli suçlardan aranan 135 şahıs yakalandı.
Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Uygulama, internet salonu, oyun salonu, kahvehane, iddia bayi, içkili yer, büfe ve muhtemel yerler ile narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen metruk binalar, bina etrafında bulunan araç ve şüpheli şahıslar, mahalle, sokak, parklar ve muhtemel yerlere yönelik olarak icra edilmiştir. Sorumluluk bölgelerinde uygulamaya yönelik alan bulunmayan bağlılarınca kendi bölgelerinde öne çıkan hususların kontrolü yapılmıştır. Uygulama neticesinde 3 bin 664 şahıs sorgulanmış olup, 135 çeşitli suçlardan aranan şahıs yakalanmış, 286 umuma açık yer kontrol edilmiş, bin 736 araç kontrol edilmiş, 101 araca toplam 33 bin 34 TL para ceza uygulanmıştır. Kabahatler Kanunu’na göre 37 şahsa 10 bin 833 TL idari para cezası uygulanmıştır. Uygulama neticesinde 4 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet mermi ele geçirilmiş, uygulamaya 282 personel katılmıştır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.