Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

‘KAÇAK’ BASKINLARI!

Samsun’da polis ve jandarma ekipleri tarafından yapıan baskınlarda kaçak içki, kaçak sigara ve kaçak cinsel içerkli ürün ele geçirildi

‘KAÇAK’ BASKINLARI!
REKLAM ALANI
10 Mayıs 2022 22:55

Samsun’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araç ile bir depoya düzenledikleri operasyonda kaçak içki ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.

PETROL İSTASYONUNDA ARACA BASKIN
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık ile mücadele faaliyetleri sapmasında yaptıkları takip ve çalışmalar sonucu İlkadım İlçesi Samsun-Ankara karayolundaki petrol istasyonunda durdurulan araçta arama yapıldı, Adalet Mahallesi’ndeki depo ve bir ikamete operasyon düzenlendi.

CİNSEL İÇERİKLİ ÜRÜNLER
Yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait şarjör, 8 adet mermi, 270 adet çeşitli ebatlarda sahte bandrollü rakı, 35 adet gümrük kaçağı viski, 1 adet 1 litrelik etil alkol, 748 adet cinsel içerikli ürün (hap, jel, içecek) ve 17 adet gümrük kaçağı çakmak ele geçirildi. Olayla ilgili S.D. hakkında 5607 ve 6136 sayılı Yasalara muhalefet suçundan yasal işlem başlatıldı.

ÇARŞAMBA’A KAÇAK VİSKİ
Çarşamba’da ise jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada kaçak içki ve sigara ele geçirildi. Helvacalı mevkisinde meydana gelen olayda Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 740 paket kazar sigara ve 4 litre kaçak viski ele geçirdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.