Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

KAÇIRILAN KIZ SAMSUN’DA BULUNDU

KAÇIRILAN KIZ SAMSUN’DA BULUNDU
REKLAM ALANI
12 Şubat 2020 15:02

Samsun‘da 14 yaşındaki Merve Korucu’nun, 25 Aralık’ta kaybolması ve kendisinden haber alınamamsı üzerine annesi Asiye Mertan  hafta içi her gün Atv ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılıp, Müge Anlı’dan yardım istemişti.
Kendisinden haber alınamayan Merve Korucu Atakum’da polisin yaptığı operasyonla 48 yaşındaki İrfan Y.’nin evinde bulundu.  Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

AKILLARA DURGUNLUK VERDİ
Küçük kızını aramak için Müge Anlı’ya giden Asiye Mertan’ın anlattıkları adeta akıllara durgunluk vermişti. Kızının, Mahire T. adlı 35 yaşındaki bir kadın tarafından kaçırıldığını belirten Mertan,  “Mahire, erkek gibi. Görünüşü, davranışı aynı erkek. Cinsel eğilimleri de farklı” demişti.

ATAKUM’DA BULUNDU
Olayın ardından günlerdir aranan Merve Korucu için ihbarlar gelmeye devam etti.  Bir ihbarı değerlendiren Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği  Ekipleri  Atakum İlçesi’nde İrfan Y’ya ait bir eve operasyon düzenledi. Eve yapılan  operasyonda Merve Korucu  Mahire T. ile birlikte bulundu. Olayın ardından İrfan Y. ve Mahire T.  gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

EMNİYETE TEŞEKKÜR ETTİ
Konunun Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer almasının ardından 18 gündür kayıp olan Merve Korucu bulundu. Müjdeyi canlı yayınla veren Müge Anlı, “Sayısız ihbar aldık. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne İlkadım ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Çocuk Şube’deki  Kezban komisere teşekkür ediyorum. Tüm ihbarları tek tek değerlendirdiler. Allah razı olsun. Bu kız neredeyse sokak sokak arandı. Bu ihbarların üzerine Merve,  Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği  Ekipleri 48 yaşındaki İrfan Y. isimli bir şahsın evine baskın yaptı. Merve bu evde Mahire T. ile birlikte bulundu” dedi.

EĞİTİM HAYATI DEVAM ETSİN
Samsun’un genç kıza sahip çıktığını belirten Müge Anlı, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çağrı yaptı. Anlı, “Kızımızın eğitim ve öğretim hayatına devam etmesini istiyorum. İnşallah sene kaybetmeden devam ettirebiliriz. Açık liselere falan geçsin istemiyorum. Meseleyi burada bırakmayacağız.  Samsun çocuğuna sahip çıktı. Samsun Milli Müdürlüğü de emininim ki evladına sahip çıkacaktır. O çocuğu tekrar eğitim hayatına kazandıralım. Bunlar iyi şeyler değil. Eğer bir adam 14 yaşındaki çocuğu yanında barındırıyorsa bu çocuğun zaten kandırıldığı ortadadır. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden rica ediyorum. İnşallah çocuğumuzu kazandıracağız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Anne Asiye Mertan ise, “Keşke en başından gelseydim bu kadar beklemeseydim. İki günde çocuğum bulundu. Çok korktum başına bir şey gelir diye. Size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.