Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

KADIN FESTİVALİ’NE BÜYÜK İLGİ!

Samsun Kadın Emeği Festivali, Atakum Belediyesi’nin ev sahipliğinde muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. Emekçi kadınlar el emeği ürünlerini pazarlama imkanı buldu

KADIN FESTİVALİ’NE   BÜYÜK İLGİ!
REKLAM ALANI
16 Ağustos 2022 17:26

Samsun’da, Atakum Belediyesi, Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği iş birliği ile Çobanlı İskelesi’nde düzenlenen Samsun Kadın Emeği Festivali sona erdi. 5 gün süren festivalde müzik şöleni, sinema gösterimleri, söyleşilerin yanı sıra ünlü yazarların imza günleri ve hediye çekilişlerinin yer aldığı muhteşem bir organizasyona imza atıldı.

EL EMEKLERİ EKONOMİK DEĞERE DÖNÜŞTÜ
Atakum Belediyesi öncülüğünde kadın el emeği ürünlerinin ekonomik değere dönüştürülmesi için yapılan etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen program, yurttaşlardan yoğun ilgi gördü. Festival boyunca stantları gezerek katılımcı kadınlara destek veren Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci bol bol alışveriş yaptı.

NAZİFE HANIM: O KADAR ÇOK MUTLUYUZ Kİ…
Temmuz ayında açılan geleneksel Atakum Kadın El Emeği Pazarı’nın ardından gerçekleştirilen festival, yurttaşların büyük beğenisini topladı. Samsun Kadın El Emeği Festivali’nin katılımcılarından Nazife Uyanıksoy etkinliğin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, “O kadar mutluyuz ki, evde uğraşıyoruz, didiniyoruz ve bir şeyler yapıyoruz. Emeğimizin bu şekilde değerlendirilmesi bizim için çok güzel bir fırsat. Başkanımız Av. Cemil Deveci’ye bize böylesine bir fırsatı sunduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Nermin Yılmaz ise ‘’Herkes için çok yararlı ve kazançlı bir etkinlik oldu. Benzer etkinliklerin devamını diliyoruz. Hem eğlendik hem de yeni arkadaşlar edindik. Belediyemizin başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

FESTİVALE AMASYA’DAN KATILDI
Festivalde stant açan Vitray Sanatçısı Derya Cönte, organizasyondan duyduğu memnuniyeti belirterek, “İlk kez böyle bir toplulukta bulunuyorum. Komşunuz olan Amasya ilinden geliyorum. Belediye Başkanımız Av. Cemil Deveci’ye, sevgili eşi Av. Gülay Deveci’ye, Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Esin Çelebi’ye ve yönetimde olan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada muhteşem bir festival oldu. Gerçekten çok güzel geçti. Çocukları, bizleri, emekçileri kısacası herkesi düşünmüşsünüz. Sevdiğim vitray sanatını tanıttığım için çok mutluyum” dedi.

Fatma DİNÇ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.