Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

KAHRAMAN POLİSLERE ‘BAŞARI BELGESİ’

Samsun’da göstermiş oldukları yardımsever, olağanüstü, başarılı, gayretli, kararlı, özverili davranışları dolayısıyla 2 polis memuru “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi. 

KAHRAMAN POLİSLERE ‘BAŞARI BELGESİ’
REKLAM ALANI
30 Nisan 2019 16:56 | Son Güncellenme: 30 Nisan 2019 17:03

Polis-halk ilişkilerinde göstermiş oldukları yardımsever, olağanüstü, başarılı, gayretli, kararlı, özverili davranışları emsallerine örnek teşkil etmesinden dolayı 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122. maddesi gereğince Polis Memuru Ersin Özbek ve Polis Memuru Mustafa İslam, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

KENDİ OTOMOBİLİNİ KAZA YAPAN VATANDAŞA VERDİ 
14 Şubat Perşembe günü çocuğunun göz kanallarından olacağı ameliyatı için sabah erken saatte eşi, annesi ve kardeşi ile birlikte Ordu’nun Ünye ilçesinden Samsun istikametine kendi aracıyla yola çıkan İrfan Erişmiş, Samsun’un Terme ilçesi Sakarlı mevkisine geldiğinde havanın yağmurlu olması nedeniyle aracıyla kaza yaptı. Bu sırada kaza yerine gelen Samsun Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Mustafa İslam, kendine ait otomobilini İrfan Erişmiş’e vererek çocuğunu hastaneye götürmesine ve ameliyatının zamanında yapılmasına yardımcı oldu.

DENİZE GİREREK KADININ HAYATINI KURTARDI 
21 Nisan Pazar günü ise Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Golf Sahası yanı kayalıklara yakın yerde elbiseleri ile denizde bir kadın olduğu şeklinde polis telsizinden anons geçmesi üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti. Suyun üzerinde sırt üstü yarı çıplak şekilde duran bir kadını gören Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Ersin Özbek suya girerek kadını karaya çıkardı ve hayatını kurtardı.
Söz konusu 2 polis memuruna Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nde başarı belgesi takdim edildi. Polis memurlarına başarı belgelerini veren İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı polis memurlarına teşekkür etti ve mesleklerinde başarı diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.