Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

KALICI İSTİKRAR GELECEK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Kelikler, İkiztepe ve Alparslan mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başkan Şahin AK Parti Bafra İlçe Başkanlığının açmış olduğu seçim koordinasyon merkezinde ise ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte partililerle sohbet etti

KALICI İSTİKRAR GELECEK
REKLAM ALANI
10 Mart 2017 16:00

Başkan Şahin’in Alparslan Mahallesi ziyaretine ilçe başkan yardımcısı Ahmet Cansız ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Başkan Şahin ziyaretler sırasında 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için hemşerilerinden destek istedi. Şahin, Vatandaşların ilgi ve desteklerine teşekkür etti.

‘KOALİSYONLAR DÖNEMİ SONA ERECEK’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, anayasa değişikliği konusunda yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “18 maddeden oluşan anayasa değişikliği ülkemize ve insanlarımıza çok önemli faydalar getirmektedir. Bu değişiklikler ile seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacaktır. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek, koalisyonlar dönemi sona erecek, iki seçim arasında (5 yıl)  olacağından dolayı kesintisiz icraat olacak, uzlaşma kültürü gelişecek, hükümet kurulmama sorunu olmayacak, hükümete güvenoyunu milletimiz verecektir.” Bu değişiklikler sonucunda bir başka kazanımımız ise şunlar olacaktır: “Hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak, Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak,  bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak,  2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacaktır.”

‘16 NİSAN’DA MİLLETİMİZ KARAR VERECEKTİR’

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını sürdürdü: “1982 anayasası bir darbe anayasasıdır. Sürekli tartışılmıştır. Defalarca değişikliğe uğramıştır. Aradan 35 yıl geçti. Dünya ve ülkemiz değişti. Bizim arzumuz yeni bir anayasa yapmaktı. Fakat bu mecliste gerçekleşmedi. AK Parti ve MHP uzlaşmayı esas alarak 18 madde üzerinde dünya ve ülkemizde ki gelişmeleri dikkate alarak değişiklikler gerçekleştirdi ve milletimizin kararına sundu. 16 Nisan’da milletimiz karar verecektir. Biz bu değişikliklerin ülkemize ve insanlarımıza büyük yararlar getirdiğine inanıyoruz. Milletimizle buluşuyoruz. Milletimizin güçlü desteğini görüyoruz. Bu değişiklikler ile Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek, yasama (Meclis) ve yürütme (hükümet) güçlenecek,  Devletin gerçek sahibi milletimiz olacak, yönetimde çift başlılık ortadan kalkacak,  Hükümet icraat yapacak, Meclis kanun yapacak ve hükümeti denetleyecek,  Meclis ve hükümeti, her ikisini de millet seçecek ve denetleyecektir. Bu değişiklikler ile ne rejim değişiyor ne de meclis kapatılıyor. Aksine meclis güçleniyor, rejimimiz darbelerden vesayetten arındırılıyor. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin güçlü desteğini görmekteyiz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe Başkanlığımız, il başkanlığımız, milletvekillerimiz, genel başkan yardımcımız ve bakanımız ile birlikte tüm Ak Parti ailesi olarak milletimizle buluşmaya devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.