Dolar 32,5125
Euro 34,8067
Altın 2.427,76
BİST 9.680,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Kan donduran detay!

Samsun’da Arzu Aygün’ü öldüren sevgilisinin, genç kadının telefonundan ailesine “İyiyim merak etmeyin” mesajı attığı ve kadının hesabından çocuklarıyla fotoğrafını paylaşıp beğendiği ortaya çıktı

Kan donduran detay!
REKLAM ALANI
30 Ocak 2021 15:28

Samsun’da, 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Arzu Aygün’ün sevgilisi tarafından öldürüldüğü olayın detaylarına ulaşıldı. Avusturya’da doğup büyüyen ve 19 yaşında evlenen Aygün, 2015’te eşinden ayrılıp, kızı ve oğlu ile birlikte memleketi Samsun’a yerleşti. Genç kadın bir süre sonra, Avusturya’dan izne geldiği dönemlerde tanıştığı, annesi tarafından akraba da olan Muharrem Coşkun ile aşk yaşamaya başladı.

‘TELEFONUM BOZULDU, AÇAMIYORUM’
Aralarındaki sorunlar nedeniyle ayrılmak istediğinde ise Coşkun’un tehditleriyle karşılaştı. 17 Aralık günü ise 2 ay önce vefat eden babasının ve anneannesinin mezarını ziyaret edeceğini söyleyerek evden çıktı. Aygün, buluştuğu Muharrem Coşkun tarafından başından vurularak öldürüldü. Cesedi ormana atan Coşkun, genç kadının telefonunu da aldı. Olayın ardından, Arzu Aygün’ün Avusturya’da babalarının yanında bulunan çocuklarından 15 yaşındaki kızı Nazlı Sema annesini aradı. Telefonu açmayan katil zanlısı Muharrem Coşkun, “Bir arkadaşımla Trabzon’a gezmeye gittik. Telefonum bozuldu, açamıyorum” diye mesaj attı.

HEDEF ŞAŞIRTMA PLANLARI
Aile aradıkça da bu tür mesajlara devam etti. Hedef şaşırtmak için plan yapan Coşkun, cinayetten 6 gün sonra bu kez, Arzu Aygün’ün telefonundan sosyal medya hesabına girip genç kadının çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Ardından da kendi hesabından beğendi. Durumdan iyice şüphelenen aile ise polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis aradığında da telefonu açmayan Coşkun, “İyiyim, merak etmeyin. Telefonum bozuk, açamıyorum” mesajı gönderdi.

‘BENİ REZİL ETTİNİZ…’
Coşkun, ailenin polise gittiğini öğrendiğinde ise bu kez “Beni rezil ettiniz, karakoldan şikayetlerinizi geri çekin, ben çocuk muyum” şeklinde mesajlar atmayı sürdürdü. Bu arada, Aygün’ün telefon şifrelerini de bilen Avusturya’daki kızı Nazlı Sema, “Telefonumu bul” uygulamasından telefonun, Terme’deki oto galeride olduğunu belirledi. İhbar üzerine adrese giden polisler Coşkun’u galeride buldu. Ancak Muharrem Coşkun, “Arzu Coşkun ile akrabayız. Arkadaşları ile Trabzon’a gezmeye gitti. Giderken de ‘bana bir şey olursa aileme verirsin’ diyerek telefonunu bana bıraktı” dedi. Polis serbest bırakınca da aile atv’yi arayıp Müge Anlı’ya ulaştı. Anlı’nın ısrarlı yayınları sonucunda da katil zanlısı Muharrem Coşkun, suçunu itiraf ett2i.

ACILI BABA: KIZIMA SÖZ GEÇİREMEDİK
Açıklamalarda bulunan baba Seyfullah Aygün, “Bizi, kızımın telefonundan gönderdiği mesajlarla günlerce kandırıp oyalamış. Ben ilk günden itibaren birlikteliklerine karşıydım. Ancak kızıma sözümüz geçmedi. Biz set olduk kızım sel oldu. Yıllarca ‘evleneceğiz’ diyerek kızımın parasını yedi. Şimdi de iki torunumu annesiz bıraktı” dedi.

ANNENİN ŞÜPHESİ: YALNIZ DEĞİLDİ
Anne Semine Aygün de, “Kızım kaybolduktan sonra, telefonundan bana sürekli hakaret içeren mesajlar göndermiş. Cinayeti tek başına işlediğine de inanmıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.