Dolar 32,5910
Euro 35,0035
Altın 2.452,35
BİST 9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

KANLI BİTTİ

Samsun’un Bafra İlçesi’nde kardeşler arasında çıkan miras davasında kan aktı

KANLI BİTTİ
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2022 13:51

Dedeli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Refaittin Yaman isimli şahıs, miras davası yüzünden husumetli olduğu kardeşinin çocuklarının üzerine tüfekle ateş etti, balta ile saldırdı.


MAHKEME BAZI YERLERİ KARDEŞİNE BIRAKTI
Bursa’da uzun zaman yaşayan Refaittin Yaman Bafra’ya dönerek Dedeli Köyündeki evinde yaşamaya başladı. Refaittin Yaman ile kardeşi Şerafettin Yaman arasında babadan kalan miras ile ilgili olarak anlaşmazlık yaşandı ve mahkemelik oldular. Mahkeme, anlaşmazlık yaşanan bazı yerleri Şerafettin Yaman’a verdi.


ZARAR VERDİ, DARP ETTİ
İddiaya göre mahkemenin verdiği kararı beğenmeyen Refaittin Yaman kardeşini ve
ailesini rahatsız etmeye başladı. Şerafettin Yaman kendisine ait yere fırın yaptı. Kardeşi bu fırına zarar vererek, kardeşinin oğlunu da çarşıda görerek darp etti. Yaşanan sorunlar yüzünden iki aile mahkemelik oldu ancak delil olmadığı için bir şey ispat edemediler. Bunun üzerine aile evlerinin avlusuna kamera koydu.


2 EL ATEŞ ETTİ, BALTA İLE SALDIRDI
Yaşanan olaylar güvenlik kamerasına yansıdı. Refaittin Yaman, bayramlaşmak için köye gelenleri avluda görünce aralarında önce sözlü tartışma yaşandı. Refaittin Yaman sinirlenerek tüfekle üzerlerine yürüdü ve çıkan arbedede 2 defa ateş etti. Şerafettin Yaman’ın damadı saldırgan şahsın elinden tüfeği aldı. Yaman bu kez balta ile saldırdı. Şikâyet üzerine olay yerine gelen Jandarma Refaittin Yaman’ı gözaltına aldı. Şahıs adli işlemlerin ardından bugün Bafra Adliyesine sevk edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.