Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘KAR ESARETİ’ SÜRÜYOR!

Samsun’da kar yağışı aralıklarla 3 gündür yağmaya devam ediyor. Tokat, Kastamonu, Çorum ve Amasya’da da kar yağışı etkili oluyor

‘KAR ESARETİ’  SÜRÜYOR!
REKLAM ALANI
20 Mart 2022 14:29

Samsun‘da 3 gündür aralıklarla kar yağıyor.Kent merkezinde kar yağışı zaman zaman karla karışık yağmura dönüşürken, yüksek kesimler beyaza büründü. Kar nedeniyle Samsun-Ankara kara yolunda Karayolları ekipleri, yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleri, sürücüleri tedbirli olmaları konusunda uyarıyor.

TOKAT’TA ZORLU ULAŞIM
Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı merkezde ve Tokat-Sivas kara yolunda etkisini sürdürüyor. Kar nedeniyle Tokat-Sivas kara yolunun 1650 rakımlı Çamlıbel Geçidi’nde ve Kızıliniş mevkisinde ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Karayolları ekipleri yolda küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Kar yağışının sürdüğü kent merkezinde de belediye ekipleri tuzlama ve küreme çalışması gerçekleştirdi.

KASTAMONU’DA SEFERBERLİK
Kastamonu’nun sahil ilçeleri ve yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. Ilgaz Dağı ile Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini il merkezine bağlayan kara yolunun Yaralıgöz Geçidi’nde kar yağışı sürüyor. İnebolu, Cide, Şenpazar ilçelerine ulaşımı sağlayan kara yollarında da kar yağışı devam ediyor. Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

ÇORUM-SAMSUN YOLUNDA BUZLANMA
Çorum’da etkili olan kar yağışıyla kent merkezi yeniden beyaza büründü. Aralıklarla etkili olan yağış, sıfır derecenin altında seyreden sıcaklıkla birlikte hayatı olumsuz etkiliyor. Soğuk ve yağışlı havanın neden olduğu buzlanmadan dolayı sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekiyor. Kar yağışı ayrıca Samsun-Ankara kara yolunun Çorum sınırları içindeki bazı bölümlerinde ulaşımda aksamalara neden oluyor. Kar yağışının aralıklarla hafta boyu devam etmesi bekleniyor.

AMASYA KARAYOLUNDA YOĞUN YAĞIŞ
Amasya’da gece saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar kenti beyaza bürüdü. Belediye ekipleri, ana arterlerde olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor. Amasya-Taşova, Merzifon-Çorum ve Hamamözü-Çorum kara yollarında, yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.