Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Karaaslan’dan 10 Kasım mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Karaaslan’dan 10 Kasım mesajı
REKLAM ALANI
9 Kasım 2016 17:26

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete intikalinin 78’inci yıldönümünde saygı ve rahmetle yad ediyoruz” dedi.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından Cumhuriyeti kurmuş, ardından istikbal mücadelesine de önderlik ederek, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun bir gayret göstermiştir. Bugün de bizler, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için azimle çalışmaktayız. Gazi Mustafa Kemal’in ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, kurulduğu günden bugüne kadar, yaşanan tüm badirelere rağmen, dimdik ayaktadır ve geleceğe daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürümektedir. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bugünkünden çok daha güçlü, çok daha itibarlı, çok daha demokratik, çok daha müreffeh bir Türkiye olacaktır. Bu bilinçle bizler, gelecek hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken, birlik ve beraberlikte ısrarcı olmaya devam edecek, özgürlüklerden asla taviz vermeden, barış ve huzur içinde Türkiye’yi büyütmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. En büyük arzumuz, şehit ve gazilerimizin emanetini muhafaza etmek, aziz milletimizle bu emaneti daha yükseklere taşımaktır. Bu düşüncelerle, vefatının 78. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar şükranla ve rahmetle anıyorum”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.