Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Karaaslan’dan Bayram Kutlaması

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Karaaslan’dan Bayram Kutlaması
REKLAM ALANI
11 Eylül 2016 17:20
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,
”Kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzuru, sevinci ve bereketini yaşıyoruz. Bayramlar Rabbimize ve bütün müslümanların birbirine yakınlaştığı günlerdir. Bu yıl Kurban Bayramı’nı her zamankinden daha fazla kardeşliğimize, birliğimize ve dirliğimize sarılarak idrak ediyoruz.
Ancak ne yazık ki Türkiye’nin birliğine ve huzuruna göz diken şer odakları bu topraklarda kardeşi kardeşe düşman etmek istiyor. Milletimiz 15 Temmuz darbe teşebbüsünde ikinci İstiklal Mücadelesi verdi. Bayrağına, devletine ve ülkesine en üst düzeyde sahip çıktı. Başarı elde edemeyen şer odakları ne yaparsa yapsın, ülkemiz yürüyüşüne devam edecektir. Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz.
Özellikle bayramlara buruk giren şehitlerimizin yadigarlarını, kahraman gazilerimizi bu günlerde unutmamalıyız. Bayram sevinçlerimizi onlarla paylaşarak, bir olduğumuzu göstermeliyiz. Bu vesileyle vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.
Hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla, bütün İslam aleminin, milletimizin ve Samsunlu hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.