Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Karaca: “Amacımız Gelecek Nesillerle, Ortak Akılla, Organize, Kenetlenmiş bir yönetim”

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca, seçim çalışmalarını Bafra, Çarşamba ve Alaçam’da sürdürmeye devam ediyor.

Karaca:  “Amacımız Gelecek Nesillerle, Ortak Akılla, Organize, Kenetlenmiş bir yönetim”
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2020 16:16

Cemal Ceyhun Karaca, Bafra’da ve Çarşamba’da İlçe Yöneticileri,delegeler ve partililerle bir araya geldi.  Cemal Ceyhun Karaca, burada projelerini, yapacağı çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

İYİ Parti Başkanlığı için yola çıktıklarını belirten Ceyhun Karaca, “Bizim amacımız İYİ Parti Samsun Teşkilatını gelecek nesiller ile birlikte daha güçlü, birbirine kenetlenmiş, zafere odaklanmış ve inanmış, ORTAK ve ORGANİZE akıl ile yönetmek. İşte en büyük vaadimiz. Peki bunu nasıl başaracağız?

Biz ekip olarak yapmadığımız ve yapamadığımız hiçbir şeyi vaad etmiyoruz. Öncesinde yapmış olduğumuz ve sonucunda başarıya giden projelerimizle konuşuyoruz. Evet biz bunu başardık… 31 Mart 2019 seçimlerinden önce ve seçim sürecinde Atakum İlçe Teşkilatının İlçe Başkanvekilliği’ni yürüttüm. Bize tevdi edilen görev Mahalli İdare Seçimlerinde, Millet İttifakı olarak Atakum Belediyesi’ni kazanabilmek ve İYİ’lerin iktidarına giden bu kutlu yolda Atakum’da bunun önünü açmaktı. Biz bunu başardık.

Çünkü biz çok İYİ biliyorduk ki; bir siyasi partinin en yetkili karar organı yönetim kuruludur. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın belirlediği oylamaya harfiyen uyarak ORTAK ve ORGANİZE AKIL ile bu çalışmayı yürüttük ve hem belediyeyi kazandık hem de her biri birbirinden temiz ve dürüst 6 tane meclis üyemiz ile bugün Atakum Belediyesi’nde İYİ Parti olarak temsil ediliyoruz.

Teşkilatlara saygı ve teşkilatçılığa verilen önem en büyük farkımız. Parti içerisinde gruplaşmalara fırsat vermeyecek herkes bizim yol arkadaşımızdır.Hiçbir grubun birbiri ile olan geçmişte yaşamış oldukları sıkıntı,hesap ve kavgasının tarafı değiliz, olmayacağız!.. Kimseyi Bu kavgadan Dolayı siyaset sahnesinden silmeyeceğiz!. Herkes kendi siyasetini özgür biçimde yapabilecek.

Gençlerin enerjisi,yaşı büyük olan abilerimiz ve ablalarımızın tecrübesini harmanlayıp gençlere teşkilatçılığı ve yöneticiliği öğreterek İYİ Parti’nin geleceğini kalifiye ve yetişmiş genç nesillere bırakacağız ve tecrübelerimizle onları yönlendirecek ve mutlak başarı sağlayacağız.” dedi.

Cemal Ceyhun Karacai İYİ Parti’de başkanlık için yola çıktığını, hiç kimsenin lehine veya hiçbir şekilde adaylıktan çekilmeyeceğini ve sonuna kadar devam edeceğini de sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.