Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

KARADENİZ SAMSUN’A AKACAK!

Samsun’da, Karadeniz’in en büyük müzik festivaline sayılı günler kaldı. Birbirinden değerli sanatçı ve grupların katılacağı Karadeniz Müzik Festivali için biletler tükenmek üzere

KARADENİZ  SAMSUN’A   AKACAK!
REKLAM ALANI
16 Haziran 2023 17:04

Samsun’da son yılların en büyük müzik festivallerinden birisine imza atmaya hazırlanan Hola Event Organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Karadeniz Müzik Festivali için geri sayım devam ediyor. 22-23-24-25 Haziran tarihlerinde Sheraton Grand Samsun Oteli’nde gerçekleşecek olan festivalin bilet satışları rekor düzeye ulaşırken, organizasyon yetkilileri müziğe ve eğlenceye doymak isteyen 7’den 70’e herkesi şölene davet etti.

SAMSUN

BİLET SATIŞLARI REKOR DÜZEYDE
Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, maNga, Fatma Turgut, Demir Demirkan, Emir Can İğrek, Pinhani, Niyazi Koyuncu, Madrigal, Dedublüman, Selçuk Balcı, Motive, Mavi Gri, Mert Kıyak, Vals, Adamlar, Yaşlı Amca, Mary Jane, Random ve Munchies’in sahne alacağı organizasyonda 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerle birlikte herkesin müziğe doyacağını belirten Hola Event yetkilileri, bilet satışlarının rekor düzeye ulaştığını, tükenmek üzere olduğunu belirterek, festivale katılmak isteyenlerin yeni dönem fırsatlarını kaçırmaması gerektiğini söyledi.

SAMSUN

ÇEVRE İLLERDEN DE YOĞUN TALEP VAR
Samsun’da rekor katılımla bir müzik şölenine ev sahipliği yapacaklarını belirten Hola Event yetkilileri, “Samsun, son yılların en büyük, en eğlenceli müzik festivaline ev sahipliği yapacak. Bizler böylesi bir organizasyonu düzenlediğimiz için mutlu ve heyecanlıyız. Samsunlular başta olmak üzere çevre illerden de festivale yoğun ilgi var. Bilet satışlarımız rekor düzeyde ve tükenmek üzere. Festival için sayılı günler kaldı. Müziği ve eğlenceyi doyasıya yaşamak isteyen genç, yaşlı, 7’den 70’e herkesi bekliyoruz. Yeni dönem fırsatlarını kaçırmamalarını istiyoruz. Festival biletleri bubilet.com ve biletix.com internet siteleri üzerinden alınabilir” dedi.

SAMSUN

HER YAŞA, HER ZEVKE UYGUN MÜZİK
Samsunlu sanatçı Sagopa Kajmer başta olmak üzere Hayko Cepkin, Manga, Fatma Turgut, Demir Demirkan, Pinhani gibi birbirinden değerli sanatçı ve grupların sahne alacağını hatırlatan Hola Event yetkilileri, müzikseverlerin yaza muhteşem bir giriş yapacaklarını kaydederek, etkinlik programı hakkında şu bilgileri verdi:

“Her yaşa ve her müzik zevkine hitap eden gruplar, sanatçılar misafirimiz olacak. Son zamanlarda gençlerin dinlemekten zevk aldığı isimlerin yanı sıra pop ve rock müziğin mihenk taşı sayılan sanatçılar sahne alacak. Bunun yanı sıra rap müziğin efsane ismi, Samsunlu sanatçı Sagopa Kajmer’in de şarkıları ile taçlandıracağı festivale Karadeniz illeri başta olmak üzere her şehirden, her yaştan yoğun bir ilgi var. Festivalimizin başlayacağın 22 Haziran Perşembe günü Mert Kıyak, Mavi Gri, Motive, Pinhani ve Emir Can İğrek; 23 Haziran Cuma günü Vals, Niyazi Koyuncu, Demir Demirkan, Fatma Turgut ve Manga, 24 Haziran Cumartesi günü Random, Mary Jane, Yaşlı Amca, Adamlar ve Hayko Cepkin ve son olarak da 25 Haziran Pazar günü Munchies, Selçuk Balcı, Dedublüman, Madrigal ve Samsunlu rapçi Sagopa Kajmer sahnede olacak. Muhteşem geçecek 4 güne herkesi davet ediyoruz. Eğlenceye, müziğe doyacağız.”

SAMSUN

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.