Dolar 32,5723
Euro 34,9777
Altın 2.460,03
BİST 9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘KARDEŞ KULÜBÜMÜZ OLSUN!..’

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, “Sakaryaspor’u da biri alacak ama o ben olmayacağım. Sakaryaspor kardeş kulübümüz olsun” dedi

‘KARDEŞ KULÜBÜMÜZ OLSUN!..’
REKLAM ALANI
26 Mart 2023 20:35

Spor Toto 1’İNCİ Lig’de şampiyonluk mücadelesi verenYılport Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, olaylı geçen Sakaryaspor maçı ile ilgili konuştu. Başkan Yüksel Yıldırım, Sakaryaspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken, “Sakaryaspor’u biri alacak. O ben olmayacağım” dedi.

İLK KEZ KONUŞTU
Olaylı maçın ardından Yüksel Yıldırım ilk kez açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, Sakaryaspor’un bir futbol şehri olduğunu ve bir gün yeşil-siyahlı kulübü birinin satın alacağını ancak bu kişinin kendisi olmayacağını söyledi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Onlar da öğrenecek. Hazmedemiyorlar. Onların da bir gün sahibi olacak. Bu böyle gitmeyecek. Sakaryaspor’u biri alacak. O ben olmayacağım. Ama ben Türkiye’de başka bir takım alacağım. Süper Lig’de pilot takımımız olacak” dedi.

SAKARYASPOR KARDEŞ KULÜBÜMÜZ
Sakaryaspor’a saygı duyduğunu ifade eden Yüksel Yıldırım, “Onlar da bizim gibi bir futbol şehri. Çok saygı duyuyorum. Sakaryaspor bizim kardeş kulübümüz olsun” diye konuştu.

SAKARYA’DA OLAYLI MAÇ
25’inci hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor ile sahasında karşılaştı. Konuk ekip sahadan 1-0 galip ayrılırken, maç sonrası her iki takım da Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Sakaryaspor’a verilen cezalar arasında blok kapatma cezası, 2 resmi maçta seyircisiz oynama cezası ve 56 bin TL para cezası, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 35 bin TL ve stadyuma usulsüz seyirci alınması nedeniyle 112 bin TL para cezasına çarptırılmıştı. Ayrıca kırmızı kart gören tecrübeli futbolcu Ümit Kurt’a ise 2 maç men cezası ile 26 bin TL para cezası verilmişti.

Yılport Samsunspor’a ise 28 bin TL para cezası, Zeki Yavru’nun, ihraç öncesi rakip takım taraftarlarına ve rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 3 maç men ve 26 bin TL para cezasına çaptırılmıştı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.