Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘KATİL, FUHUŞ ÇETESİNE ÜYEYDİ!..’

İstanbul Tuzla’da restoranda eski nişanlısı tarafından öldürülen Samsun Bafralı avukat Dilara Yıldız’ın kardeşi açıklamalarda bulundu

‘KATİL, FUHUŞ ÇETESİNE ÜYEYDİ!..’
REKLAM ALANI
11 Ocak 2022 16:53 | Son Güncellenme: 11 Ocak 2022 18:15

İstanbul Tuzla’da dün gece saat 22.00 sıralarında 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, restoranda eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Dilara Yıldız’ın cansız bedeni Adli Tıp’a kaldırılırken olay sonrası eski nişanlı gözaltına alındı. Ablası Dilara Yıldız’ın eski nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ifade eden Merve Yıldız “Ablam onu ailesinin fuhuş çetesine üye olduğunu öğrendiği için bıraktı” ifadelerini kullandı.

‘GÜNLERCE MEMLEKETTEN DÖNMESİNİ BEKLEDİ
Merve Yıldız, “Günler öncesinden ultra güvenlikli olarak kiralanan sitenin içine giriyor, kapısını kırıyor. Dairesinde kalıyor, tehdit ediyor ve bu kişinin uzaklaştırma kararı var. Bu kişi sonra ablamın memleketten dönmesini bekliyor günlerce. Ablam memleketten dönüyor, kapıda yakalıyor. Sonra bir şekilde ablam onu kandırıp buraya getiriyor çünkü o burayı bilmiyor. Ablam Tuzla’yı biliyor. Kendisi uzman çavuş. Polis karakolunun burada olduğunu biliyor ablam. Kurtulmak için geliyor çünkü silahı kafasına dayayıp tüm malını almak için imza attırmaya çalışıyor evde. Ablam imza atmıyor senete. Kurtulmak için getiriyor belki biri görür diye” dedi.

‘DELİ TAKLİDİ YAPARAK ÇIKABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR’
Ablasının eski nişanlısının uzaklaştırma kararı olduğunu söyleyen Yıldız, “Ablam defalarca şikayetçi oldu. Fakat biz hiçbir kadınımızı koruyamadığımız gibi, benim ablamı da koruyamadık. Türk milleti olarak şimdi sesimizi duyurma zamanı. Benim ablamın sesi olun. Şimdi kendisi deli taklidi yapıyor. Deli taklidi yaparak çıkabileceğini düşünüyor. Ama çıkmasına izin vermeyin. Benim ablamın sesi olun. Benim ablam sesini çıkaramadı. Defalarca şikayet etti, ‘Seni kana boğacağım.’ mesajları vardı. Ama tutuklamadılar. Hiçbir önlem almadılar” diye konuştu.

‘UZMAN ÇAVUŞ DEĞİL, FUHUŞ ÇETESİ ÜYESİ’
Konuşmasına devam eden Yıldız, “Benim ablam avukat onlarca kadının hakkını savundu. Güçsüz kadınların yanında oldu. Ama biz ablamı koruyamadık. Onlar ayrılalı 5 ay oldu. 5 aydır ablamın uzaklaştırma kararı var. 5 aydır ablamın mal varlığına el koymak için tehditler etti. Kendisi zaten uzman çavuş değilmiş. Ablam onu ailesinin fuhuş çetesine üye olduğunu öğrendiği için bıraktı. Ayrıldı ondan ama o ablamın peşini bırakmadı. Ben ağlamıyorum ben dik duruyorum. Tüm kadınlar için dik duracağım” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.