Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

KATLİAM GİBİ!

Tokat’ın Zile İlçesi’nde 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5’e yükseldi

KATLİAM GİBİ!
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2021 13:39

Birol Bayır idaresinde 34 VJL 82 plakalı Volkswagen Passat marka otomobille ile Bekir Türker idaresindeki 26 ABE 826 plakalı Ford Tourneo marka kamyonet Tokat- Zile kara yolu Eskidağiçi köyü mevkiinde çarpıştı.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ
Kazada kamyonette bulunan Himmet Tok (75), İsmail Yılmaz ile otomobilde bulunan Abdül Kerim Bayır(13) ve Esma Elif Bayır(16) hayatını kaybetti. Yaralılardan durumu ağır olan Emine Bayır ise sevk edildiği Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesine sevk edilen anne Şükriye Bayır yoğun bakım servisinde, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan kızı Nisanur Bayır ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesi bulunmayan baba Birol Bayır ise Turhal Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. Kazada yaralanan Bekir Türker (52), Şerife Yılmaz (62), Rabia Türker’in ise tedavileri ise Zile ve Turhal Devlet Hastanesinde devam ediyor.

Otomobilde bulunan Abdül Kerim Bayır (13) ve Esma Elif Bayır da(16) hayatını kaybetti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.