Dolar 32,4519
Euro 34,7410
Altın 2.440,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

KAYIT ŞARTI YOK

AtaÇocuk Anaokulu, tam kapanma döneminde AtaÇocuk’a kayıtlı olma şartı aranmaksızın sağlık emekçilerinin çocuklarına kapılarını açtı. Görevlerine devam eden sağlık emekçileri çocuklarını Mevlana Mahallesi’ndeki AtaÇocuk Anaokulu’na götürebilecek

KAYIT ŞARTI YOK
REKLAM ALANI
4 Mayıs 2021 14:53

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin sözünü verdikten sonra hayata geçirdiği, kentteki çocukların çağdaş ve modern bir eğitimle geleceğe güçlü bireyler olarak hazırlandığı AtaÇocuk Anaokulu’nun kapıları tam kapanma döneminde sağlık emekçilerinin 3-6 yaş arası çocuklarına açıldı.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN 444 40 55
AtaÇocuk Anaokulu, 29 Nisan -17 Mayıs tarihlerinde tam kapanma sürecinden muaf velilerin ve AtaÇocuk’a kayıtlı olması şartı aranmaksızın sağlık kuruluşlarında çalışan ebeveynlerin çocuklarına kapılarını açtı. Kahraman sağlıkçılar çocuklarını tam kapanma dönemi boyunca Mevlana Mahallesi 741. sokakta bulunan AtaÇocuk Mevlana Şubesi’ne götürebiliyor. Ayrıntılı bilgi almak için ise sağlık emekçisi ebeveynler 444 40 55 numaralı hattı arayabiliyor.

‘KAHRAMANLARIN EVLATLARI BİZİM İÇİN DEĞERLİ’

Koronavirüs döneminde kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarının evlatlarına kapılarını açmaktan mutluluk duyduklarını belirten AtaÇocuk yetkililileri, “Kahraman sağlık emekçilerimizin çocukları bizler için çok değerli. Bu dönemde sağlıkçılarımıza bir nebze katkımız olursa bundan mutluluk duyarız. AtaÇocuk eğitimcilerimizle ile sağlık emekçilerimizin çocuklarını AtaÇocuk sınıflarına bekliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.