Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

KAZA YAPTI!

Samsun’da polisten kaçarken kaza yapan otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildi. Sürücü kaza sonrası kaçarken otomobilde bulunan arkadaşı gözaltına alındı

KAZA YAPTI!
REKLAM ALANI
10 Şubat 2022 15:33

Tekkeköy ilçesinde sabah saatlerinde polisin şüpheli bulduğu bir otomobilin aranmasına başlandı. Saat 13.00 sıralarında 34 KU 1269 plakalı otomobil bu kez İlkadım ilçesindeki polis ekiplerince görüldü. Otomobil dur ihtarına uymayınca kovalamaca başladı. Takip yaklaşık 5 kilometre sürdü.


Sürücü Y.G. ve arkadaşı K.B.A.’nın içinde bulunduğu otomobil İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Alsancak Sokak üzerinde polisten kaçmaya çalışırken kaza yaptı. Otomobilin bir evin duvarına çarptığı kazada elektrik dağıtım şirketine ait pano da zarar gördü. Sürücü Y.G. kaza sonrası plakasız başka bir araca binerek olay yerinden kaçtı.


Narkotik ekiplerince otomobilde yapılan aramada hassas terazi, uyuşturucu kullanma aparatı, 4 adet sentetik ecza hap, bir miktar metamfetamin ve 1 adet tüfek kartuşu ele geçirildi. Otomobilde bulunan K.B.A. gözaltına alındı. Polis kaçan sürücü Y.G.’yi yakalama çalışması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.