Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘Kimseyi kandırmadık’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Samsun milletvekili Hasan Basri Kurt, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven Türkiye Emekliler Derneği Bafra şubesini ziyaret ettiler. Yün pazarı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldiler

‘Kimseyi kandırmadık’
REKLAM ALANI
11 Nisan 2017 15:54

Başkan Şahin ve AK parti ilçe Başkan yardımcısı Alpay Kesim, yönetim kurulu ve meclis üyeleri İlyaslı, Kamberli, Türkköyü, Kuşluğan, Terzili, Eynegazi ve Aktekke mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisanda yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylaması kapsamında Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında açıklamalarda bulundular.

 

‘DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin anayasa değişikliği hakkında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş savaşımızı kazanarak Cumhuriyetimiz kuruldu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, arkadaşları, bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun, bizlere güzel bir ülke bıraktılar. Biz bunu ileri nasıl götüreceğiz, ona bakmamız lazım. Nasıl götüreceğiz? Değişimi göreceğiz, dünyadaki değişimi göreceğiz, ona göre kendimizi yenileyeceğiz, geçmişe takılıp bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlarsak değişimi yakalayamayız, geleceği yakalayamayız. Gerilerde kalırız. Büyük Önder Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız mümkün olmaz. Biz bu hedefe yaklaştık. 15 yılda çok önemli mesafeler aldık. Bunu devam ettirmemiz gerekir.

 

‘BİZ KİMSEYİ KANDIRMADIK’

Şahin, 16 Nisan’da milletimiz karar verecek. Demokratik tercihini ortaya koyacak. Milletimiz anayasa değişikliği maddeleri hakkında karar sahibi oldu. Bu maddelerin ülkemizin ve milletimizin yararına olduğunu biliyor. Bu nedenle biz milletimizin evet diyeceğine yürekten inanıyoruz. Milletimiz, rejim değişiyor, cumhuriyeti yıkıyorlar, meclis kapatılıyor, tek adamlık geliyor, HSYK üyelerin, anayasa mahkemesi üyelerini bir kişi seçecek gibi konuşmaların gerçek olmadığını biliyor. Bunların yalan olduğunu 18 madde arasında böyle bir şeyin olmadığını, AK partinin böyle bir şeyi asla yapmayacağını biliyor. Bu nedenle milletimiz güçlü bir şekilde evet diyecektir. Biz ilçe başkanımızla beraber, meclis ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber, bakanlarımız, milletvekillerimiz, büyük şehir belediye başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerimizle beraber 100’e yakın mahallemizi ziyaret ettik. Oturduğumuz yerden yalan konuşup halkımızı kandırmadık. Gerçekleri anlattık. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.