Dolar 32,4958
Euro 34,6084
Altın 2.477,33
BİST 9.588,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

‘KİŞİLER DEĞİL SAMSUN KAZANACAK!’

Samsun’da parti il binasında basın açıklamasında bulunan Yunus Gün, “Kişilerin değil Samsun’un, insanlarımızın kazanacağı bir dönemi birlikte başlatacağız” dedi

‘KİŞİLER DEĞİL SAMSUN KAZANACAK!’
REKLAM ALANI
28 Mart 2023 15:46

Samsun‘da Avukat Yunus Gün, İYİ Parti’den Samsun milletvekili aday adaylığını açıkladığı toplantıda önemli iddialı ve önemli söylemleriyle dikkati çekti. Yunus Gün, “İyiler olarak milletin hakkını millete geri vermek zorundayız” dedi.

KAZANAN SAMSUN VE MİLLET OLACAK
İYİ Parti Samsun İl Binası’nda düzenlenen ve İl Başkanı Hasan Aksoy dahil bir çok partilinin izlediği basın açıklamasında Yunus Gün, sözlerine, “14 Mayıs’ta, milletimiz bir tarih yazacaktır. Birlikte yazacağımız bu tarih ile kazanan Türkiye ve kazanan Samsun olacaktır” diyerek başladı.

ÇADIR SATMAYAN İYİLER GÖREVE
Ülkenin deprem felaketleri nedeniyle çok büyük sıkıntılar ve acılar içerisinde olduğunu hatırlatan Yunus Gün, “Allah’ın izniyle Millet İttifakı tüm yaraları saracak, bir daha da böyle büyük felaketler yaşanmaması için, tüm bilimsel çalışmaları yapacak ve gerekli tedbirler alınarak, liyakatli dürüst, çadır satmayan, iyiler ve vatanperverler görevde olacaktır” dedi.

BAŞBUĞ TÜRKEŞ’İN SÖZLERİ
MHP’nin kurucusu ve başbuğu Alparslan Türkeş’in, ‘Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur’ sözlerini hatırlatan Yunus Gün, “Türklüğün , İslamiyetin ve kutsal değerlerimizin içinin boşaltılmasına şimdiye kadar müsaade etmedik, sonsuza kadar da etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HAKSIZLIK VE HUKUKSUZLUKLA MÜCADELE
Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı mücadele edeceğini söyleyen Yunus Gün, “Mesleğimin bana kattığı hukuk nosyonuyla, adil kanunların çıkartılması ve çıkartılan bu kanunların adilane bir şekilde uygulanması, partimizin en büyük hedefi olduğu gibi benimde en büyük hedefim ve en büyük mücadelem olacaktır. Haksızlığa, hukuksuzluğa, yoksulluğa ve yolsuzluğa karşı ses olan, dik duran herkesin yanında olan genel başkanımız gibi bizde bunları ilke edinen herkesin yanında ses olacağız, dik olacağız, dik duracağız” diye konuştu.

SAMSUN’UN SORUNLARINA ÇÖZÜMLER
Samsun’un her geçen gün devasa sorunlarla karşı karşıya kaldığını vurgulayan Yunus Gün, şöyle devam etti:

“Güzide şehrimiz, ülkemizin incisi Samsunumuzun saymakla bitmeyen sorunlarının çözümü için bir dakika dahi duraksamayacağımı taahhüt ederim. Kapımız, telefonumuz Samsunlu hemşehrilerimize sonuna kadar açık olacaktır. Samsunumuz 17 ilçesi ile ciddi potansiyellere sahiptir. Tarım, balıkçılık, turizm, lojistik, hayvancılık, tarıma dayalı sanayi, ormancılık ve sanayi alanlarındaki bu potansiyeller yeterince harekete geçirilip insanımızın refahına sunulmamıştır.

MAKAM VE MEVKİYİ DÜŞÜNDÜLER
Daha zengin daha güçlü ve daha mutlu bir Samsunu birlikte inşa etmek için yorulmadan koşacağız ve dur durak bilmeden çalışacağız. Samsunumuz 21 yıldır geri gitmiş, hakettiği hizmeti yeterince alamamıştır. Şunu işe alın, benim adamım bürokrat olsun, falanca şuraya gelsin diye makam ve mevki dağıtmalara ayırdıkları zamanı, Samsunumuza ayırmadılar. 21 yıldır bu saltanat anlayışından Samsunumuz, 17 ilçesi ile birlikte büyük zarar görmüştür.

HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ
Artık bu dönemi hep birlikte bitireceğiz. Kişilerin değil, Samsunumuzun ve insanlarımızın kazanacağı bir dönemi hep birlikte başlatacağız. Tüm Türkiye de olduğu gibi Samsunumuzda da hep birlikte tarih yazacağız.

ATATÜRK, AKŞENER VE GENÇLER
Kurucu Liderimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizlerindir. Cumhuriyeti biz kurduk onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz’ sözünden ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ‘Ben bu yolu gençler olmadan yürümem’ sözünden feyz alarak liderimizin kutlu davasına inanç ile bakıyor ve birlikte hareket etmek için burada bulunuyoruz.

GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM
Bu mücadeleye hep beraber, en yüksek çalışmayı göstererek destek vermek zorundayız. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek, genel başkanımız sayın Meral Akşener’i başbakan yapmak zorundayız. Bunun için varız, Samsun için varız, Türkiye için varız.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.