Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

KOMUTAN ALA’YA SEVGİ SELİ!

15 Temmuz kahramanı Gazi Tümgeneral Alâ, Samsun’da gönüllere taht kurdu. Davut Alâ’ya ulaşmak isteyen vatandaşlar CİMER’e başvuruda bulunuyor

KOMUTAN ALA’YA  SEVGİ SELİ!
REKLAM ALANI
17 Aralık 2023 16:10

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde hainler tarafında 7 kurşunla vurulmasına rağmen darbecilere İstanbul Kartaltepe Kışlası’nı teslim etmeyen komutan olarak bilinen Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ’ya olan sevgi seli CİMER’e yapılan başvurulara da yansıyor.

KOMUTAN

KARTALTEPE KIŞLASI’NDAKİ KAHRAMANLIK
Fetullahçı Terör Örgütü’nün(FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul Kartaltepe Kışlası’nda çıkan çatışmada vücudunun çeşitli yerlerine 7 kurşun isabet eden, 21’den fazla ameliyat olduktan sonra tekrar görevine dönen Gazi Tümgeneral Davut Alâ, Ağustos ayından bu yana Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı görevini yürütüyor. Samsun Garnizon Komutanı da olan Tümgeneral Alâ, vatandaşlarla kurduğu sıcak diyaloglar ile gönülleri fethediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Alâ’ya olan sevgi; CİMER’e gönderilen dilekçelere de yansıdı. Davut Ala, kendisi hakkında CİMER’e gönderilen dilekçeleri özel sosyal medya hesabından paylaşarak, teşekkür etti.

KOMUTAN

‘PAŞAMIZLA TANIŞMAK İSTİYORUZ’
Göstermiş olduğu kahramanlıklar neticesinde sağ el işaret parmağını kaybeden, ismi İstanbul, Erzincan ve Sivas’ta caddelere verilen Davut Alâ, CİMER’den kendisi için yazılan bir dilekçeyi sosyal medyasından paylaştı. Dilekçede, “Samsun ilinde görev yapmakta olan Gazi Paşa Davut Alâ’yı medyadan takip etmekteyim. 15 Temmuz’da ülkemiz için ne fedakarlıklarda bulunduğunu birçok medya kuruluşundan defalarca izledim. Sürekli olarak halkın arasında olan Paşamızın makamına bir ziyaretçi geldiğinde bütün işini gücünü bırakarak kendisini ziyarete gelen insanları çocuk büyük demeden en iyi şekilde ağırladığını birçok defa duydum. Paşamızı Samsun halkı o kadar bağrına bastı ki, sanki içimizden biriymiş gibi seviyoruz. Kendisiyle tanışma fırsatı bulamadığım Gazi Paşa’ya vatanımız ve şehrimiz adına teşekkür eder; kendisiyle tanışıp bir kahve içmeyi çok isterim” ifadeleri yer aldı.

‘HER ŞEY MİLLETİM İÇİN…’
Davut Alâ, kendisi hakkında gönderilen teşekkür ihbarlarına, ‘Her şey milletim için’ açıklaması ile kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştı. Alâ, görevi başında kaybettiği işaret parmağının bulunduğu elinin fotoğrafını da sosyal medyadan paylaşmıştı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.