Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

‘KOSOVA’ İÇİN HAZIRLANIYORLAR!

Samsun Güzel Sanat Merkezi Derneği Türk Müziği Korosu, Kosova’nın Kurtuluş Günü’nde Üsküp’te, Prizren ve Mamuşa şehirlerinde konser verecek

‘KOSOVA’ İÇİN   HAZIRLANIYORLAR!
REKLAM ALANI
11 Şubat 2024 15:43

Samsun’da, İlkadım İlçesi’nde bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde provalarına devam eden Samsun Güzel Sanat Merkezi Derneği Türk Müziği Korosu, 7. Uluslararası Türk Müziği Günleri çerçevesinde 14 Şubat’ta Kosova’ya gidecek. 36 kişiden oluşan koro burada ağırlıklı Rumeli Türkülerinden oluşan 30 şarkılık bir konser verecek. Özellikle Kosova’nın Kurtuluş Günü’nde müzik ziyafeti verecek koro çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

‘ÜLKEMİZİ VE ÜLKELERİ TANITIYORUZ’
Samsun Güzel Sanat Merkezi Derneği Başkanı ve Koro Şefi Osman Ergen, “Samsun Güzel Sanatlar Derneği Türk Müziği Korosu toplamda 36 kişiden oluşuyor. Koromuzla biz yurt içi ve yurt dışı konserler yapıyoruz. Diğer korolar gibi değil. Ülkemizi temsil ediyoruz. Ülkemizi tanıtıyoruz ve ülkeleri tanıyoruz. Böyle bir özelliğimiz var. 15 Kasım 2023 tarihinde ağırladığımız Kosova Kadınlar Korosunun konseri için 14 Şubat’ta Kosova’nın Prizren şehrine gideceğiz” dedi.

BİRÇOK ŞEHİRDE PROGRAMLAR
Samsun Klasik Türk Müziği Korosu Şefi Özge Altıntaş ise “Bu projede Samsun Güzel Sanatlar Merkezi Derneği ile birlikte Kosova’nın kurtuluş günü münasebetiyle Üsküp’te, Prizren ve Mamuşa’da programlar yapacağız. Böyle güzel bir etkinlikte katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere” diye konuştu.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. ТRАNSFЕR 0.750000 BТС. Receive >> https://telegra.ph/BTC-Transaction--539227-03-14?hs=e2696a37bbd3464419dfebcb6261aab7& dedi ki:

    eqnu09