Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

KUMAR BASKINI

Samsun’da bir eve yapılan baskında kumar oynayan 16 kişi ile kumar için yer temin eden 1 kişi gözaltına alındı

KUMAR BASKINI
REKLAM ALANI
31 Mart 2021 13:20

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesine ihbar üzerine baskın düzenleyen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yerleştirilen masalarla kahvehane görünümü verilen adreste kumar oynadığı ileri sürülen 16 kişi ile kumar oynatan 1 kişiyi gözaltına aldı.

SOBAYA ATTILAR
Ekipler evde yaptıkları aramada 20 adet 55’lik iskambil kağıdı ele geçirdi. Oyun kağıtlarının bir kısmı da polis eve baskın yapınca sobada yanarken ele geçirildi.
Kumar oynatan O.K.’ye “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama (TCK 228), Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’na muhalefet(TCK 282)” suçlarından adli ve idari işlem yapılırken, 16 kişiye ise idari yaptırım uygulandı. Kumarda yakalananlara toplam 62 bin 700 TL ceza yazıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.