Dolar 32,5044
Euro 34,9180
Altın 2.431,84
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

KUNDUZ BAŞPEHLİVANI ÖZKAN YILMAZ!

Samsun Vezirköprü’nün doğa cennetinde düzenlenen sanat etkinlikleri ve 17’nci Kunduz Yağlı Güreşleri, katılımcılara ve güreş tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı

KUNDUZ BAŞPEHLİVANI  ÖZKAN YILMAZ!
REKLAM ALANI
24 Ağustos 2023 16:10 | Son Güncellenme: 24 Ağustos 2023 16:26

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde düzenlenen Kültür, Sanat, Doğa ve Turizm Festivali kapsamında 17’inci Kunduz Yağlı Güreşleri gerçekleştirildi. Kunduz Yaylası’nda yapılan güreşlere binin üzerinde güreşçi katıldı ve yaklaşık 20 bin kişi izledi. Finalde Mustafa Taş’ı yenen Özkan Yılmaz başpehlivan oldu.

 Vezirköprü'de güreşler nefes kesti

KUPALI MİLLETVEKİLLER VERDİ
Ağalık ihalesi yapılmazken, organizasyonun masraflarını karşılayan Halil İbrahim Çiçek 6’ncı kez güreş ağası oldu. Güreşlerde 3’üncülüğü ise İsmail Koç ile Bekir Eryücel paylaştı. Son 5 yılın ağası olan iş insanı Halil İbrahim Çiçek, organizasyonun tüm masraflarını karşılayacağını taahhüt ederek 6’ncı kez güreş ağası oldu. Başpehlivan Özkan Yılmaz’a kupa ve madalyasını Samsun Milletvekilleri Prof. Dr. İlyas Topsakal, Mehmet Karaman, Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Vezirköprü Belediye Başkanı  İbrahim Sadık Edis, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk birlikte sundu.

İL MÜDÜRÜ DERECİ KUTLADI
Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.