Dolar 32,2582
Euro 34,7735
Altın 2.400,99
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Magandalar şehir mobilyalarına zarar verdi

Salıpazarı ilçesinde bulunan bazı park ve çocuk oyun alanlarının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi.

Magandalar şehir mobilyalarına zarar verdi
REKLAM ALANI
19 Aralık 2019 18:34

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde şehir mobilyalarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilmesine tepki gösteren Belediye Başkanı Halil Akgül, “Sadece çalışmalarımız ve verilen emeğe değil tüm hemşehrilerimizin hakkına da yapılmış bir saldırıdır” dedi.
Olayla ilgili olarak Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül açıklama yaptı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akgül, parkların bu hale getirilmesine anlam veremediklerini belirterek yapılanın bir kamu malına zarar vermenin dışında vatandaşların da tamamına verilmiş bir zarar olduğunu belirtti.
“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN HAKKINDA DA YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR”
Başkan Akgül, “Salıpazarı Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi, ilçede yaşayan her bir hemşehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek, vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğuna katkı sunmaktır. Bunu yaparken de söz tüm hizmetlerin, tesislerin yapıların ve projelerin parasının da vatandaşlarımızın vergileriyle hayata geçtiği hassasiyetine büyük özen gösteriyoruz. Biz böylesine titiz bir tutum içerisindeyken ilçemize kazandırdığımız parklarımızın, tesislerimizin ve sosyal alanlarımızın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Zira söz konusu alan, eser ve tesislerin tamamı birer kamu malıdır ve tüm ilçeye aittir. Hepimizin ortak malı olan tesislere yapılanlar sadece bizlerin çalışması ve emeğine değil, tüm hemşehrilerimizin hakkında da yapılmış bir saldırıdır” şeklinde konuştu.
Sosyal alanların temiz titiz kullanılması çağrısı yapan Akgül, “Salıpazarı’nın malı olan bu hizmetlere zarar verenlere karşı tüm hemşehrilerimizin duyarlılığına ve desteklerine ihtiyacımız var. Lütfen sosyal alanlarımıza zarar vermeyelim, temiz ve titiz kullanalım. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatılmış olup, ekiplerimiz de inşallah en kısa sürede zarar gören yerleri tamir edecek ve parklarımız eksisinden de güzel olacaktır” sözlerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.