Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Mali Müşavirler ve Muhasebecilerden Başkan Şahin’e ziyaret

Mali Müşavirler ve Muhasebeciler 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeni ile Başkan Şahin’i ziyaret etti

Mali Müşavirler ve Muhasebecilerden Başkan Şahin’e ziyaret
REKLAM ALANI
3 Mart 2017 19:20

Bafra Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, oda başkan yardımcısı SevcanTekinaslan Altınova, Oda sekreteri Dilaver Öğütçü, Oda saymanı Adem Kara, Oda Meclis Başkanı Recep Uzun, Bafra Temsilcileri Eyüp Aydın ve Zafer Bektaş katıldı.

‘VERDİĞİNİZ DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ’

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar ziyarette şunları söyledi: “Muhasebe haftası nedeniyle her yıl değişik etkinliklerle ve ziyaretlerimizle haftamızı kutluyor ve algı oluşmasını sağlıyoruz. Bu konuda sizlerle de her zaman dayanışma halinde olmaya çalışıyoruz. Çok sayıda meslektaşımızın faaliyette bulunduğu Bafra’da belediyemizin konuya dair billboardları dikkat çekiyor. Billboardlarda her yıl hafta kutlaması yaparak algı oluşturma çalışmalarımıza verdiğiniz destek nedeni ile sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK’

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin ise şunları söyledi: “Son yıllarda mesleki dayanışma çalışmaları bizleri hoşnut ediyor. Özellikle de bu dayanışmanın Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arasında daha güçlü olduğunu gözlemliyoruz. Bu birlikteliğin güçlenerek yürütülmesi hem sizler hem de içerisinde yaşadığınız şehre büyük avantajlar sağlayacaktır. Bahsettiğiniz gibi dayanışmamız her zaman devam edecektir. Bu vesile ile de bizleri ziyaret ederek onurlandırdınız.Gününüzü ve haftanızı en içten dileklerimle kutluyorum.“ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.