Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

MARKETTE 25 BİN LİRALIK SOYGUN

Samsun’da kimliği belirsiz hırsız, karakolun yanındaki markete girerek 25 bin lira değerinde sigara, bilgisayar ve para çaldı. Aynı marketin 2 yıl içinde üçüncü kez soyulduğu ortaya çıktı.

MARKETTE 25 BİN LİRALIK SOYGUN
REKLAM ALANI
22 Ocak 2020 18:30

Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi İlyasköy Polis Merkezi yanında meydana gelen hırsızlık olayında, alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz hırsız gece bilinmeyen bir saatte polis merkezinin yanında bulunan Bahri Özdemir’e ait marketin camdan kapısını zorlayarak açıp içeri girerek yaklaşık 10 bin liralık sigara, yaklaşık 500 lira bozuk para, içinde 15 bin lira değerinde barkod okuma programı bulunan laptop bilgisayar ile alarm güvenlik sistemi kontrol panelini yerinden sökerek çaldı. Hırsız ayrıca çöp poşetine doldurduğu şekerleri yere bırakıp almadığı ve ayrıca sadaka kutusundaki paralara da dokunmadığı ortaya çıktı.

HIRSIZA CEZA YOK
Sabah iş yerini açtığında hırsızlık olayını fark edince polise şikayete bulunan Bahri Özdemir, “Kapıyı zorlayarak içeri girmişler. Sigaralarımı, bilgisayarımı ve bozuk paralarımı almışlar. 2 yıl içinde daha önce de iki defa daha soyuldu. Hırsıza ceza yok. Hemen dışarı salıyorlar ve dışarıda geziyor. Hırsıza ceza yok, nasıl kanunsa. Sabahın 07.00’sinden akşamın 23.00’üne kadar çalışacağız hırsız gelip burayı soyup gidecek. Ondan sonra çıkacağız hakimin karşısına, ‘niye alarm takmadım’ diye bana kızacak. Hırsıza da denetimli serbestlik” diye tepkisini dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.