Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

MEDİBAFRA Hastanesi’nde rezalet

MEDİBAFRA Hastanesi’nde iki doktor kavga etti

MEDİBAFRA Hastanesi’nde rezalet
REKLAM ALANI
25 Kasım 2018 13:48

Bafra’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre MEDİBAFRA hastanesinde görev yapan  Üroloji Uzman Dr. H.B.G., idrar yapmama şikayeti nedeniyle gelen bir hastayı ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu. Hasta Ameliyat sonrası taburcu edilme işlemleri sırasında daha önce hastaya bakan aynı hastanede görevli Beyin Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr.Y.S’ye herhangi bir önerisinin bulunup bulunmadığını telefonla arayarak sordu.
GÖREVLİLER ARAYA GİRDİ
Bunun üzerine Dr. H.B.G.’i telefonla arayan Beyin Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr.Y.S odasına çağırdı. İddiaya göre odaya giden Dr. H.B.G.’e Y.S, Hastayı neden ameliyat yaptığını, yapılmaması gerektiğini söyleyerek bağırmaya başladı. Bir süre sonra Y.S, Dr. H.B. G.’e bir hışımla saldırarak yumruklamaya başladı. Y.S, tarafından dakikalarca darp edilen G., görevlilerin odaya girmesiyle kurtarıldı.


7 GÜN İŞ GÖRMEZ RAPORU ALDI
Meslektaşı tarafından darp edilen Üroloji Uzman Dr. H.B.G., Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına giderek Opr Dr.Y.S, hakkında suç duyurusunda bulundu. Adli tabipten 7 gün iş görmez raporu verilen Dr. H.B.G., “Bana muayene gelen hastamıza gerekli olan müdahaleyi yaptım. Ancak diğer meslektaşım, beni odasına çağırarak, yalandan ameliyat ediyorsun diyerek bağırdı. Daha sonra da saldırdı. Beni yumruklamaya başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra odaya giren görevliler beni kurtardı. Kendisinden şikâyetçi ve davacıyım. Ben yapılması gerekeni ve görevimi  yaptım. Bu saldırıyı hak etmedim. Adalete güveniyor ve yerini bulacağına inanıyorum dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.