Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Memleket Partisi Samsun’da KAPICILARLA BULUŞTU!

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, “Vatan, millet, bayrak ve memleketim diyenlerin yılmaz savunucularıyız” dedi

Memleket Partisi Samsun’da  KAPICILARLA BULUŞTU!
REKLAM ALANI
20 Ekim 2022 15:28

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve partisinin ilçe başkanları ile bir grup kapıcıyla bir araya geldi. Kılıç, “Vatan millet bayrak ve memleketim diyenlerin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz” dedi.

Memleket Partisi

GECE YARISI BULUŞMA
“Gecenin saat 23.30’unda Memleket Partisi Samsun il yönetimi ilçe başkanlarımızla birlikte vatandaşımızın dertlerine derman olmaya devam ediyoruz” diyerek faaliyetlerini duyuran Recep Kılıç, “Bu gece de Samsun’da apartman kapıcılarının sorunlarını dinledik. Samsun’da tüm yurttaşlarımızın cesur yürek Muharrem İnce’nin sesi olmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOK ZOR KOŞULLARDA ÇALIŞIYORLAR
Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, “Son derece zor koşullar altında apartmanlarda ve sitelerde görev yapan kapıcılarla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. İşlerini kaybetme korkusu ile her işi yapmak zorunda kalmaları, genelde bazı yöneticilerin kaba ve aşağılayıcı davranışları ve oturdukları dairelerin patlama riski taşıyan kalorifer kazanları ve doğal gaz sistemleri ile bitişik olması gibi çok sayıda sorunun var olduğunu gördük. Her ailenim yaşadığı eğitim sorunları yanında ekonomik sorunları ve işlerini kaybetme kaygısı yaşadıklarını tespit ettik” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.