Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

MERAL AKŞENER,” TARZAN ZORDA ,ABBAS YOLCU “

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, “19 haziranda bir şeyi değiştireceğiz sonra çok şeyi değiştireceğiz.” dedi.

MERAL AKŞENER,” TARZAN ZORDA ,ABBAS YOLCU “
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2016 23:41

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener Samsun’un Bafra İlçesinde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.Konvoy eşliğinde ilçe turu atan Akşener , Gençlik caddesinde bir mağazanın açılışını yaptı. Akşener daha sonra Eski Kapalı Spor salonuna geçerek burada kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi.

 

Akşener ,”1 Kasım seçimleri sonuçlarında patimizin ülkücü hareketin 2 milyon oy kaybı, 40 milletvekili kaybının doğru olmadığını , bizim bunu hak etmediğimizi düşünerek başta üst kurul üyelerimiz, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, bakanlarımız , kadın kollarımız olmak üzere kamu Sen ve Türk Eğitim Sen başkanları olmak üzere her biri dediler ki hadi yürürün ve bir yürüyüş başlattık.Biz bu yürüyüşü kendi partimizde kendi işimiz olarak düşünürken birden iki şey far ettik.Birincisi Adalet ve Kalkınma Partisinin mensuplarının  başta saray olmak üzere, sarayı destekleyen bütün televizyonlar , bütün gazeteler bizle beraber yol yürüyen arkadaşlarımıza, hepimize en ağır iftiralarla , en ağır hakaretlerle yüklendiler.Şimdi onlar zorda,  Tarzan zorda Abbas yolcu. Anladım ki Milliyetçi hareket Partisi bu aziz milletin Türk Milletinin bugün itibarıyla umududur. Milliyetçi Hareket Partisi o Türkiye’de oluşan o korku atmosferini ,korku duvarını yıkabilecek milletimize nefes aldıracak tek adrestir. Bir şey daha fark ettik milletimizin umudunu, talebini.

 

Milletimiz bize dedi ki çıkın yola , düşün önümüze ve bizim sesimiz olun.Bizim sesimizi duyun. 1919’un şartları var şartları.Ne zaman ayağa kalkacaksınız , kalkın ayağa , duyun sesimizi , düşün önümüze bizde sizin peşinizdeyiz. Biz kadınların sesini duyduk. Biz bu milletin sesini duyduk.1919 şartlarının 2016 da Türkiye’de hakim olduğu bu dönemde önce 19 haziranda  bir şeyi değiştireceğiz sonra çok şeyi değiştireceğiz. Dış politika ve terör mücadelesi buradan açık açık söylüyorum.Bugün yapılan terör  mücadelesinde geç kalınmıştır.  Çözüm süreci sebebiyle bugün şehit olan evlatlarımızı kanı bugünün iktidarının ellerindedir. Bize terörü nasıl çözeceksiniz diyorlar. Biz daha evvel çözdük. 6 ayda PKK’nın belini kırmazsak namert’iz dedi.

“dedi

 

Konuşmasının ardından Bafra’dan ayrılan Akşener karayol ile Ankara’ya hareket etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.