Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

METEOROLOJİ’DEN ‘SAMSUN’ UYARISI!

Samsun’da kar yağışının hafta başı itibarıyla şehir merkezinde etkili olması bekleniyor

METEOROLOJİ’DEN ‘SAMSUN’ UYARISI!
REKLAM ALANI
5 Şubat 2023 13:36

Kış aylarının ılık geçtiği Samsun’da hava sıcaklıkları son günlerde düşmeye başladı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine düşmesi ile birlikte şehrin yüksek kesimlerine mevsimin ilk kar yağışı da birkaç gün önce gerçekleşti. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, soğuk hava dalgasının etkili olduğu Samsun ve civarında kar yağışı uyarısında bulundu. Samsun’da yeni hafta ile birlikte kar yağışının etkili olması bekleniyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI DA BEKLENİYOR
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılarda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Amasya, Tokat çevreleri ile Çorum’un doğu kesimleri sabah saatlerinde, Ordu çevrelerinin ise öğleden sonra yer yer yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ayrıca iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor” ifadeleri kullanıldı.

Yeni hafta başı ile birlikte sıcaklıkların 7 derece birden düşmesi ve kar yağışının şehirde etkili olması tahmin ediliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.