Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

MEYDAN KAVGASI!

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde meydana gelen trafik kazası sonrası taraflar, birbirine girdi, 4 kişi hastanelik oldu

MEYDAN KAVGASI!
REKLAM ALANI
24 Aralık 2020 15:07

Samsun’da iki otomobilin çarpışarak hurdaya döndüğü kaza maddi hasarla atlatılırken, kaza sonrası taraflar birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada 4 kişi darp sonucu yaralanarak hastanelik oldu.

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI
Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Onur Ö.’nün kullandığı 06 ET 3808 plakalı otomobil, aynı istikamete seyir eden Yüksel Ç. yönetimindeki 54 D 4304 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada her iki araç da hurdaya döndü. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi ancak kazanın maddi hasarlı olduğu anlaşıldı.

SÜRÜCÜ YAKINLARIYLA KAVGA
Trafik polislerinin kaza raporu tuttukları sırasında kaza yerine gelen araç sürücülerinin yakınları ile araçta bulunanlar arasında kavga çıktı. Polis kavgaya müdahale ederek tarafları ayırırken, darp sonucu araç sürücüsü Yüksel Ç.’nin oğlu Cengiz Ç. ile diğer araç sürücüsü Onur Ö. ile aynı araçta bulunan Hava Ö. ve Semanur Ö. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından kaza yerinde ilk müdahaleleri yapıldı. Cengiz Ç. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar da polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.