Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

MHP Bafra İlçe Başkanı Acar, Bayram Mesajı

MHP Bafra İlçe Başkanı Acar, Bayram Mesajı
REKLAM ALANI
23 Eylül 2015 14:13

            Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!

               Birliğin, beraberliğin, kavuşmanın ve özlemleri dindirmenin müstesna günlerinden olan bayramlar, aynı zamanda manevi sorumlulukların da hatırlandığı özel günlerdir.

Hayatın hızlı akışı içinde çoğu zaman bilinçsiz ve sorumsuz şekilde tükettiğimiz zaman sermayesini, barış, sevgi, huzur, paylaşım ve kardeşlik gibi değerlerle kazanca dönüştürme imkanı sunan kutlu zaman dilimlerinden birine, bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğu içindeyiz.

                Cenab-ı Allah’a yaklaşmanın ve rahmetinden nasiplenmenin mübarek fırsatlarından birisi de hiç şüphesiz Kurban Bayramı’nın ruhunda ve muazzez manasında mevcuttur.

               Bayram gönül alma, kucaklaşma, kaynaşma ve bir yakınlaşma vesilesidir.

                Dargınlıkların bitirilmesi, kırgınlık, küslük ve kavgaların sonlandırılması bayramın hoşgörüyü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı tavsiye eden müzahir özellikleriyle mümkün olacaktır.

               Bayramlar büyüklere hürmetin, küçüklere muhabbetin, akraba ve yakınlara şefkatin daha da fazlalaştığı müstesna zamanlardır.

               Dostluğun pekişmesi, kardeşliğin ve arkadaşlığın perçinlenmesi, bağlılıkların güçlenmesi bayram günlerinin kalıcı olması dileğimizdir.

               Ziyaretlerle hatırlamanın, ikramlarla tanışmanın, coşku ve heyecanlarla kavuşmanın tadına ulaştığımız bayramların, sosyal, ekonomik ve toplumsal hayatımızda düzenleyici bir yönü, toparlayıcı ve tahkim edici bir niteliği de bulunmaktadır.

                Bilhassa bayramda, yardımlaşma ve dayanışmanın artması, paylaşma ve bölüşmenin yaygınlaşması, dara düşenlere, yolda ve zorda kalanlara el uzatılması bunun bir göstergesidir.

                Bu çerçevede, vatanımızda aziz millet varlığını güvenceye alacak ve ebedi kılacak en önemli hususların başında milli ve manevi değerlerimize sarılmak ve layıkıyla yaşamak gelmektedir.

                Sorun ve sıkıntılar içerisinde girdiğimiz bu Kurban Bayramı’nın, milletimizin hasretle beklediği huzur ve sükûn için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.

                Bayram günlerinde gösterilen birlik ruhunun ve beraberlik bilincinin hayatın her alanına taşınmasıyla harici ve dahili bölücü fitnenin mağlup olması ve aramıza ekilmeye çalışılan nifak tohumlarının çürütülmesi muhakkak ki kaçınılmaz olacaktır.

                Acılarımızdan memnun olanlara, kayıplarımıza sevinenlere, bölünmemizi bekleyenlere aradıkları ortamı ve özledikleri günleri göstermemek için bayram günlerindeki müşterek hissiyatımızla karşı durmalı; milli, ahlaki, vicdani ve kalbi değerlerle aşılmaz burç olmalıyız.

                Bin yıllık kardeşlik hukukuna kurulan komploların, vatan ve millet varlığına düzenlenen saldırıların, Yüce Türk Milletinin ve Türkiye’nin geleceğine gösterilen tahammülsüzlüklerin etkisiz kalabilmesi için başkaca bir seçeneğimiz olmadığı aşikârdır.

                Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, hepsine Cenab-ı Allah’tan selamet, sağlık ve saadet dolu yıllar diliyorum.

                Kaos ve isyanlarla boğuşan Müslüman âleminin istikrar, adalet ve güvene bir an önce ulaşmasını niyaz ediyor, Yüce Türk Milletinin, Türk-İslam coğrafyasında yaşayan kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve bütün dindaşlarımızın bayramını içtenlikle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barış, huzur, güven ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.

                                                                                             Av. Hüseyin ACAR

                                                                                         MHP Bafra İlçe Başkanı

NOT: MHP Bafra İlçe Başkanlığında

Bayramlaşma 25 Eylül Cuma Günü,

Bayramın 2. Günü Saat: 11:00 – 12:00

Arasında İlçe Parti binasında yapılacaktır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.