Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

MHP Samsun İl Başkanı’ndan çok sert açıklamalar!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, partiden istifa edenlerle ilgili yaptığı yazılı açıklamada sert ifadeler kullandı

MHP Samsun İl Başkanı’ndan çok sert açıklamalar!
REKLAM ALANI
22 Eylül 2017 15:11

MHP İl Başkanı Taner Tekin, son olarak belediye meclis üyesi olan 5 partilinin istifasıyla ilgili bir yazılı açıklama yayımladı Taner Tekin, sert ifadeler kullandığı açıklamasında, istifa edenleri kast ederek, “İhanetlerinin bedelini ödeyecekler” dedi.

‘BU ONUR ONLARA AĞIR GELDİ’

MHP hareketinin 3 bin yıllık tarihi, 250 yıllık ideolojisi, 48 yıllık siyasi birikimi ve tecrübesi olduğunu belirten Taner Tekin, açıklamasında, kısaca şu ifadelere yer verdi: “Hiç kimse MHP’nin kurumsal kimliğinden daha önemli olmadığı gibi, bu hareketin milyonlarca şerefli mensubundan daha kıymetli değildir. Kendisini bu kutlu davadan daha büyük gören, kerameti kendinde zanneden zavallıların taşıyamadıkları MHP’li olma onuru anlaşılıyor ki kendilerine ağır gelmiştir. Bu hareketin kapısı Türk Milleti’nin şerefli her bir ferdine sonuna kadar açıktır. 3 kişi gider, 100 kişi gelir. Bunun en açık örneği de yaklaşık 1 buçuk yıllık zaman zarfı içerisinde sadece ilimizde partimize üye olarak yanımızda saf tutan 2 bin civarında insanın MHP’yi tercih etmesidir.

‘NE BU DÜNYADA, NE AHİRETTE…

Şehitlerimizin, gazilerimizin, çilehanelerde işkence gören taş medreselilerin, idam sehpasına mertçe yürüyen ülkü devlerimizin, taşıdıkları şanlı üç hilalin ve ona gönül veren çocuklarının rızkından arttırarak büyük fedakarlıklarla seçim çalışmaları yapan ülküdaşlarımızın, helal oyları ile elde ettikleri siyasi hayatlarının son makamı ve isimlerinin önünde ki son etiketleri olan unvanlardan istifa edecek şahsiyetli duruşu sergileyemeyerek, sadece partisinden istifa ederek ülkücülerin helal oylarını siyasi rant malzemesi yaparak başka bir partiye taşıma amacı ile istifa eden zatlar iyi bilmelidir ki, bu vebali ne bu dünyada nede ahrette ödeyemeyeceklerdir.

FARKLI HESAPLAR VE KUMPASLAR

Aralarında şahsiyetine ve kişiliğine bu tavrı yakıştırmadıklarımız olduğu gibi tam da kendilerine yakışır şekilde davrananlar da mevcuttur. Türlü bahaneler, aslı astarı olmayan gerekçelerle kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye kalkışacakları aşikârdır. Ancak bu şehirde yaşayan tüm MHP’liler iyi bilmektedir ki bu zavallılar siyasi iradelerini ipotek altına verdikleri ağabeylerinin sözlerinden çıkamayacaklarını bir kez daha ispatlamışlardır. Ne acıdır ki istifa edip başka partiye gitmeye hazırlanan bazı meclis üyelerinin 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin başarısızlığında büyük pay sahibi oldukları kamuoyu tarafından da bilinmektedir. Bu kişilerin farklı hesaplarla meclis üyesi listesine kimler tarafından hangi kumpaslarla yazıldığı da ülkücüler tarafından iyi bilinmekte ve bu yaptıkları çifte ihanetin de bedelini ödeyeceklerini unutmamalıdırlar. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklama da bazı meclis üyelerinin istifa edeceklerini bildiğimizi söylemiştik. FETÖ’cü, PKK’lı ve MHP’de umduğunu bulamayan siyasi ikbal düşkünleri hariç toplumun her kesiminin teveccühünü ve desteğini her geçen gün kazanarak sağlam adımlarla iktidara yürüyen MHP ve ülkücü hareketin bilge lideri sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin önünü kesmeye küresel senaryoların figüranlığını yapanlar asla engel olamayacaklardır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.