Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

MHP’DE GÖVDE GÖSTERİSİ!

Samsun’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Cumhur İttifakı adayı olarak açıklanan 3 ilçenin belediye başkan adayları tanıtıldı

MHP’DE GÖVDE GÖSTERİSİ!
REKLAM ALANI
12 Ocak 2024 17:32

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun’daki 18 belediyeden 3’üne MHP’nin adaylarıyla girecek olan Cumhur İttifakı’nda Asarcık, Salıpazarı ve Alaçam Belediye Başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi.

ASARCIK, ALAÇAM, SALIPAZARI
MHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda Asarcık Belediye Başkanı ve adayı Şerif Kılağuz, Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir ile Salıpazarı Belediye Başkanı Adayı Osman Yüksel tanıtıldı. Başkan adayları, düzenlenen toplantıda sadece kendi ilçelerinde değil Samsun’daki 18 ilçenin tamamında Cumhur İttifakı adaylarının kazanacağını ifade ederek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiklerini vurguladı.

MUCUR: REKOR KIRARAK KAZANACAĞIZ
Rekor kırmak için çalıştıklarını ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Liderimiz Devlet Bahçeli, Samsun adaylarımızı bize tebliğ etti. Biz de Samsun’da sadece MHP’den girilecek 3 ilçede değil 18 belediyenin tamamında Cumhur İttifakı olarak rekor kırarak tüm belediyeleri kazanmak için gayretimizi sürdüreceğiz. İnşallah 1 Nisan gününe Samsun’da 18’de 18 yapmış olarak uyanacağız. Bugün tanıtımını yaptığımız adaylarımızın 1 Nisan’da kendi ilçelerinde belediye başkanı olacaklarından şüphem yok. Şimdiden kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

KÖSE: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
En yüksek oyu almak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ise “Cumhur İttifakı’nın en güzel örneklerinden birisini uzun zamandır Samsun’da sergiliyoruz. Bu 5 yıllık süreçte de aynı güzel örnekleri sergileyeceğiz. Parti teşkilatı olarak sadece kendi adaylarımızın olduğu yerlerde değil, MHP’den gösterilen ittifak adaylarının olduğu ilçelerde de kendi adaylarımızdan ayırt etmeden rekor oy almak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Toplantının sonunda birliktelik pozu verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.