Dolar 32,4339
Euro 34,7397
Altın 2.433,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

MHP’DEN SAMSUN’DA GÖVDE GÖSTERİSİ!

MHP Samsun 14’üncü Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen Burhan Mucur, “Partimiz algı oyunlarına fırsat vermeyecektir. Zafer Ülkücü davasının olacaktır” dedi

MHP’DEN SAMSUN’DA GÖVDE GÖSTERİSİ!
REKLAM ALANI
15 Ekim 2023 14:49 | Son Güncellenme: 15 Ekim 2023 15:09

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı, ‘Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı’ temasıyla düzenlediği 14’üncü Olağan İl Kongresi, güçlü bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Kongrede, tek liste ve tek adayla yapılan seçimde, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, partililerin büyük desteğiyle 455 oy alarak il başkanlığına seçildi.

ATANMIŞTI, BU KEZ SEÇİLDİ: MHP Genel Merkezi tarafından Aağustos ayında Samsun İl Başkanlığı görevine atanan Burhan Mucur, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılans olağan kongrede oyların tamamını alarak başkan seçildi.

ÖLÜNÜZÜ, DİRİNİZİ, HER GÜN HEPİNİZİ
Burhan Mucur, kongrede yaptığı konuşmada, “Bugün burada şehrin sahipleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Mucur, ülke gündemine de değinerek, seçim sonrasındaki gelişmeleri değerlendirdi. Liderleri Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğindeki mücadeleye vurgu yaparak, terör unsurlarına ve destekçilerine seslenen Mucur, “Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz. Vallahi de billahi de bunu yapacağız” ifadelerini kullandı.

SALONDA BÜYÜK COŞKU: Mehter gösterileri ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Partililerin heyecanlı ve coşkulu olması dikkati çekti.

KUMANDALI, PARALI ANKET FİRMALARI
Burhan Mucur, MHP’nin güçlenmesi ve ülke yönetimine etkin katkı sağlamak amacıyla çalışacaklarını vurgulayarak, “Partimiz algı oyunlarına fırsat vermeyecek, kumandalı ve paralı anket firmalarına boyun eğmeyecektir. Zafer Ülkücü davasının olacaktır” diye konuştu.

PARTİLİLERDE BÜYÜK HEYECAN VE COŞKU
Kongre sonrasında MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, partisinin yerel ve ulusal düzeydeki hedeflerine odaklanmak için enerjik bir şekilde çalışacaklarını vurguladı. MHP’nin milliyetçi duruşunun yeniden tescillendiği kongre, partililer tarafından büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı.

455 DELEGENİN OYUNU ALDI
Siyasi konuşmaların ardından divana sunulan tek liste ile seçime gidildi. Kongre üyeleri oy birliği ile Başkan Mucur ve listesini seçti. Göreve atanarak gelen Burhan Mucur, kongrede oy kullanan 455 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

İŞTE MHP’NİN SAMSUN YÖNETİMİ
Başkan Burhan Mucur’un yeni yönetim listesi şu isimlerde oluştu:

“Aykut Çepni, Ayhan Koçal, Ali Hikmet Karaosmanoğlu, Ceyhun Çatalsakal, Hasan Güler, Şenol Ölmez, Ahmet Topak, Büşra Çelebi, Emre Sesli, Harun Karapıçak, Sevgi Çatalsakal, Sabri Coşkun, Ayfer Cömert, Cemalettin Kabataş, Ahmet Gonca, Gençosman Çoklar, Levent Kaya, Selçuk Bolat, Adem Memiş, Serhan Hacıhüseyinoğlu, Süleyman Şeker, Mustafa Şen, Mustafa Yıldırım ve Musa Kazım Sönmez.”

14’ncü İl Olağan Kongresi’nde ‘Divan Başkanı’ olarak MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal görev yaparken divan başkan yardımcılıklarında MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hüseyin Edis, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Av. Ceyhun Çatalsakal ve 28’inci Dönem MHP Samsun Milletvekili Adayı Abdülvahit Vardar görev aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.